torstai 27. helmikuuta 2014

Vaaleaa vaaleanpunaista

Eilen taisin katsella maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi, ainakin siltä tuntuu, kun jälkeenpäin asiaa miettii:
aamulla valitsin vaaleanpunaisen paidan itsestään selvyytenä yhtään miettimättä, kaupasta yritin ostaa vaaleanpunaisia tulppaaneja (olivat valitettavasti loppu) ja illalla vaihdoin olohuoneen tehosteväriksi kunnon pinkin (jota olinkin jo pohtinut ja pohjustanut, mutta asia piti saattaa loppuun illan päätteeksi eikä yhtään voinut odottaa).
Yleensä pidän hieman kirkkaammista pastelliväreistä, mutta muutama hailakan vaaleanpunainen ja -sininen vaate on kaappiin eksynyt ja yksi näistä päätyi eilen asuksi asti.

Paria poikkeusvaatetta lukuunottamatta en ole mikään rimpsu-tyyppi. Mutta  täytyy myöntää, että omistan aika monta paitaa tai puseroa, joiden etumuksessa on pieni röyhelön tapainen. Kertooko se sitten salaisesta wannabe prinsessa -piirteestäni tai jostain muusta erikoisominaisuudesta, mutta minusta ne ovat aika hauskoja. Pienet röyhelöt eivät ole liian lällyjä, mutta ne esim. pehmentävät mukavasti business-lookia.
Mustalla kantattu harmaa jakku on siitä mukava, että vaikka se näyttää perusbleiseriltä, kangas muistuttaa enemmän tukevaa collegekangasta. Se päällä ei ole yhtään niin muodollinen olo.
Korut jatkoivat paidan haalean vaaleaa linjaa. Hopeisessa ketjussa roikkuu hennon vaaleanpunaisia lasihelmiä hopearenkaan sisällä.

Mukavaa melkein viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ihana pusero ja ihanat on röyhelöt siinä, Vaaleanpunainen on kiva väri ja selkeästi siis sulla on kevättä rinnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kevättä pukkaa mun normi mustan ja musta-valkopukeutumisen rinnalle.

      Poista