lauantai 1. helmikuuta 2014

Mustat farkut ja t-paita

Eilisiltainen blininpaisto (resepti ja kuvat tulossa toiseen blogiini viikonlopun aikana) vei sen verran aikaa, että torstain asu jäi päivittämättä, mutta ehtiihän sen nytkin.

Sää oli valokuvia ottaessa sen verran kylmä, että aika pikaisesti tuli kuvaukset hoidettua. Korukuvat piti ottaa sisällä, iho oli sen verran kananlihalla että näytti kuvissa järkyttävältä.

Torstain asu oli rennohko eli mustat bootcut-farkut ja t-paita. Jos ei nyt ihan salonki- niin toimistokelpoiseksi asun teki musta jakku, jossa on hentoa ruudutusta. Jakku on siitä mukava, että se on siisti ja asiallinen, mutta kuitenkin tarpeeksi rento myös vapaa-ajalla pidettäväksi.





Espritin pitkähihaisesta t-paidasta tykkään kovasti. Se on muuten ihan peruspaita, mutta kaula-aukossa on kiva rypytys (näkyy paremmin alla olevassa korukuvassa), joka antaa vähän ilmettä ulkonäköön.




Koruina torstaina oli makeanvedenhelmistä tehty korusetti. Helminauhat eivät ole solmittu perinteiseen tapaan vaan ne on pujotettu vaijeriin. Vaijerin ja helmien epäsymmetrisen muodon vuoksi kaulanauha ei ole niin "ladylike" kuin tyypillinen helmikoru.













Kiva, kun on tullut lisää lunta (varsinkin kun lumityöt hoitaa Puuhis enkä minä!) ja pakkanen laskenut. Rattoisaa viikonlopun jatkoa.



5 kommenttia:

  1. Kiva kokonaisuus, tuo kaulakoru on todella kaunis, sopii kuin valettu kokonaisuuteen :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä on ollut niin kylmä, että ulkona ei tarkene kuvaamaan. Sä näytät kylmästä riippumatta kauhean seesteiseltä. Kiva on tuo asukokonaisuus ja korut.

    VastaaPoista
  3. Kiva asu ja ihanat korut :)

    VastaaPoista
  4. Maiju ja Sara S: kiitos kehuista!

    VastaaPoista