torstai 19. joulukuuta 2013

Valmistujaiskahvit smart casualissa

Aikaiset heräämiset talviaamuisin, varsinkin näin kaikista pimeimpään aikaan, ovat minulle hirvittävän vaikeita. Jo vuosia sitten hankittu heräämisvalo auttaa asiaa huomattavasti, mutta silti on tosi vaikea repäistä itsensä ylös lämpimän peiton suojista.
 
Tänään herääminen sujui sen sijaan tavallista helpommin, sillä tiedossa oli arkirutiineista poikkeavaa mukavaa ohjelmaa. Tyttäreni valmistui usean vuoden puurtamisen jälkeen ja ammattikorkeakoulussa vietettiin pienimuotoiset juhlallisuudet valmistuneiden kunniaksi.

Ennen kakkukahveja pidetty tilaisuus käsitti pari musiikkiesitystä, puheet opettajan sekä oppilaan toimesta sekä todistusten jaon. Lyhyt ohjelma päättyi yhteislauluun, johon takanamme istunut pieni parivuotias suloinen tyttönen osallistui tomerasti. Muut lauloivat tuttua joululaulua, hän lauloi myös reippaasti mukana joskin omin sanoin ja sävelin. Tärkeintä olikin osallistuminen!

"Juhlakalut" olivat saaneet ohjeistuksen pukeutua siististi, mutta ei juhlapukuun. Itse päädyin smart-casualiin hame-paitapusero -yhdistelmään. Harmaasävyisen hameen arkisuutta lievensi läpikuultava sifonkipaitis.


 

Vagabondin korokepohjaiset nilkkurit ovat todella mukavat jalassa. Niillä jaksoin kierrellä messuja jopa 8 tuntia tänä syksynä!Kaulassa yksinkertainen neliölangasta tehty hopeinen kaulaketju.Ranteessa saman sarjan koru.
Mustan villakangastakin juju on punainen silkkivuori.
Onnea vielä kerran tyttärelleni upeasta suorituksesta ja kaikille muillekin vastavalmistuneille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti