maanantai 30. joulukuuta 2013

Äidin luona vaaleanpunaisessa ja hiekansävyssä

Eilen kävimme äitini luona sunnuntaikahvilla. Koirulimme ei millään tajua, että "mummin" luona voi käydä vain visiitillä eikä suinkaan joka kerta jäädä muutamaksi päiväksi hemmoteltavaksi. Hoidossa olon jälkeen se lähtee innokkaasti mukaan kotiin, mutta pikaisen vierailun jälkeen sitä on lähes mahdoton saada auton kyytiin. Niinpä koira sai tällä kertaa jäädä kotivahdiksi, vaikka tosi asiassa suuresti epäilen, että vanharouva käytti 3-4 tunnin poissaolomme nukkumiseen eikä vahtimiseen.


Ankean kosteaan säähän sopi hyvin huoleton asu. Villatakki-ihmisenä valitsin ylleni jälleen villatakin ja sen seuraksi rennon puseron, väriskaalana vaaleanpunaista ja -ruskeaa.


Vaikka kuvista ei huomaan, 
niin neule on ihan oikeasti vaaleanpunainen.

Kaunis helminauha on House of Elliottin mallistoa ja siinä mm. vaaleanpunaisia makeanvedenhelmiä, muutama söpö pikkuruusu ja ruusukvartsi sekä hiekanvärisiä simpukankuorihelmiä.
Olipa kiva käynti! Eikä ole enää yhtään huono omatunto, ettemme ottaneet lemmikkiä mukaan. Saimme tänään päähänpiston, että nyt kun on kerrankin mahdollista, teemme päiväreissun Tallinnaan keskellä viikkoa eli torstaina. Koirulin viemme äitini luokse viettämään omaa lomaansa jo huomenna.

 Saapa nähdä, löytyykö Tallinnan alennusmyynneistä jotain ihanaa, jota "tarvitsen ihan välttämättä"!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti