sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Printtipaitis

Kauluspaitarivistöä katsellessani tajusin, että en käytä mitenkään ylenpalttisesti printtikuoseja tai monenkirjavia vaatteita. Yleisnäkymä on tylsän hillitty, muutama kukkakuosinen tai hieman kuvioidumpi paita sentään löytyy. Sama koskee paitojen lisäksi muitakin vaatteita. Esimerkiksi en ole ostanut ainuttakaan Desigualin vaatetta, vaikka olenkin niitä monesti ihastellut. 

Tähän kauluspaitaan sen sijaan tykästyin heti, kun näin sen. Vaikka ajatuksena kuosi 'vaaleansiniset taskukellot' ei ihan omalta tyyliltä kuulostakaan, paita on osoittautunut ihan mun vaatteeksi. Siinä on värit, joista tykkään ja joita käytän paljon eli valkoista, sinistä ja mustaa ja loppujen lopuksi ulkoasu on aika maltillinen. Lisäksi paitis sopii moneen menoon ja pysyy siistin näköisenä koko päivän, sillä kangas ei rypisty.


Perjantaina vaihdoin päälle rennot vapaa-ajan vaatteet ja paidan seuraksi valitsin mustan neuleen ja kapeat farkut. Neule on ollut esille jo aikaisemmissakin postauksissa, joten se taitaa olla yksi tämän syksyn lempivaatteistani. Sopi kuitenkin mainiosti myös tähän kokonaisuuteen.

Koruina oli yksikertainen, vaalensiniseen taittava lasiriipus hopeaketjussa.
Ranteessa hopeinen paksu ketju. Ja sormuksessa yllätyksettömästi vaalensininen korukivi.


Sitten vain toppatakki niskaan, DKNYn laukku käsivarrelle ja menoksi! 
Näillä oli hyvä aloittaa viikonloppuun valmistautuminen. Ihanaa viikonlopun jatkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti