torstai 3. joulukuuta 2020

Päivän asussa neutraalit neuleet


Blogini on viettänyt hiljaiseloa pitkään. Hiipuminen alkoi jo helmikuussa, kun Lontoon reissun jälkeinen flunssa verotti voimia usean viikon ajan. Kiireisten työpäivien jälkeen olin umpiväsynyt ja kun vielä korona aiheutti lisähämminkiä niin töissä kuin sen ulkopuolellakin, postaukset harvenivat harvenemistaan. Siinä vaiheessa, kun tajusin tuntevani todella huonoa omaatuntoa ja jopa stressiä blogin päivittämättömyydestä, päätin, että parempi pitää suosiolla taukoa.

Monet kuvat, kesäherkut, horttailukokeilut ja muut pikkukuulumiset jäivät julkaisematta täällä blogin puolella, instaan päivitin niitä melko ahkerasti.  Mutta ehkäpä palaan joihinkin niistä lähiviikkojen aikana, jos ja kun niillä on yhteyttä nykypäivään.


Monet asukuvat jäivät viime kuukausien aikana kameran kätköihin ja vielä sitäkin useammat, kivatkin asukokonaisuudet jopa kuvaamatta milloin mistäkin syystä. 
Tällä viikolla oli kerrankin hyvä tilaisuus napata kuvat valoisaan aikaan. Asussa on kootusti tämän syksyn lempielementit: jalassa mukavat, kiristämättömät housut yhdistettynä yläosan neuleeseen ja väreinä maanläheisiä sävyjä ja mustaa. Olen mieltynyt myös kahden neuleen kerrospukeutumiseen. 
Neuletakki on tämän syksyn hankintoja, ja se sopii kivasti niin kynähameen, simppelin mekon kuin housujenkin kanssa pidettäväksi. Sen alla olevan neulepaidan väri on kuvissa hieman vääristynyt. Luonnossa väri taittuu ennemminkin vaaleanruskeaan kuin harmaaseen. Mutta eipä hullummalta näyttäisi, vaikka neule olisikin vaalean harmaa.


Tunnelmallista torstai-iltaa!


5 kommenttia:

 1. Tuo neuletakki on kyllä aivan ihana <3
  Ihanaa joulukuun alkua ja tulevaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Olen jo kaipaillut kirjoituksiasi. Ajattelin jopa, että sinulle on tapahtunut jotakin.

  Onneksi nyt kävin taas katsomassa ja täällähän sinä olit.

  Kaunis asu on päälläsi.

  Mukavaa Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi, onpa kiva kuulla, että kirjoituksiani on kaivattu. Tuntuu itsestänikin tosi kivalta palata taas blogin pariin. Oikein mukavaa itsenäisyyspäivän iltaa!

   Poista
 3. Hyvää & rauhallista itsenäisyyspäivää!💙

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista