keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Kokomusta hameasu

Niin paljon kuin tykkäänkin mustista vaatteista, olen tietoisesti yrittänyt jatkaa monta kuukautta sitten aloittamaani linjaa, jonka mukaisesti yritän valita pirteämpiä värejä ylleni. Kokomustaa käytänkin töissä paljon harvemmin kuin ennen, mutta vapaa-ajalla syystä tai toisesta sen sijaan mustat asukokonaisuudet ovat edelleen suosikkejani.


Toissa viikolla päädyin pitkästä aikaa kokomustaan toimistotyyliin. Olen kovasti tykästynyt puolihameeseen, jossa helman pliseeraus, valkoinen koristenauha ja soma kukka toimivat kivoina katseenvangitsijoina. Kauempaa hame näyttää tasaisen mustalta, mutta lähempi tarkastelu paljastaa sen eläväisen pinnan, jossa on häivähdys vaaleampaa sävyä.


Hame sopii hienosti osaksi "parempaa" asua, kun sen pariksi valitsee vaikkapa silkki- tai pitsipaidan. Arkeen sopivaksi se muokkautui mustan poolopaidan avulla.

Huomisaamuna ei tarvitse edes haaveilla lähtevänsä töihin hameeseen pukeutuneena, kun tiedossa on talven kovin lumimyräkkä. Mielelläni jäisinkin kotiin etätöihin, mutta eipä onnistu, kun tiedossa on osastopäivä. Sinänsä mukavaa, varsinkin, kun tällä kertaa pidämme sen Oodin tiloissa. Onko sinulla tiedossa kotikonttoripäivä?

Pirteää lumipyrypäivää!
5 kommenttia:

 1. Ollaan töissä naurettu, että miten me lastenhoitajat voitaisiin pitää etäpäiviä...vastailtaisiin tietokoneella lastenhoitoon liittyviin kysymyksiin ja laulettaisiin tuutulauluja :)
  Ei auta muu kuin rämpiä töihin.
  Ihana tuo hameenhelma <3
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mullakaan ei ole nyt mahdollista ottaa mitään etäpäivää, joten myräkän sekaan joutuu lähtemään:(
  Kiva tuo valkoinen tehostenauha hameessa. Näytää tyylikkäältä:)

  Kivaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Ihana asu ♥ Oon tässä kotosalla nyt muutenkin joten säät ei paljon hetkauta, eilen tosin oli just lähdettävä keskustaan mutta hyvin selvisin lumesta huolimatta.

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Kokomusta on kyllä tyylikäs kokonaisuus. Tiedän, että sitä käytetään paljon. Itse en sellaista voisi päälle pukea sen vuoksi, että miellän sen niin keskeisesti suruasuksi. Ehkä olen niin monesti käyttänyt sitä juuri sellaisissa tilanteissa. Käytän kyllä mustaa, mutta asussa on aina mukana väriä, joka osoittaa, ettei ole kyse suruasusta.

  Nimimerkki: Varovainen

  VastaaPoista
 5. Onpas kaunis kokonaisuus ja vallan ihana hame. Itse huomaan pitäväni etenkin pakkasella hameith, laitan työmatkalle toppahousut sukkisten päälle ja otan töissä pois. Eipähän tule kylmä eikä tartte farkkujen alle topata tavaraa.

  VastaaPoista