maanantai 20. elokuuta 2018

Pastellisävyjä


Viikkokausiin en ole oikein jaksanut innostua pukeutumisesta tai erilaisten asujen kokoamisesta. Ja onhan säälläkin ollut osuutensa siihen, että asut ovat olleet hyvin yksinkertaisia. Mekot tai simppelit paita ja hame tai housut kombinaatiot ovat olleet helppoja, joskin mielikuvituksettomia valintoja. Asuja en ole piristänyt jakuilla tai huiveilla ja useimmiten korutkin ovat olleet huomaamattomia.
Innottomuus on heijastunut myös tänne blogin puolelle. Välillä kuvaukset ovat jääneet inspiksen tai ajan puutteen vuoksi, joskus taas asut ovat omasta mielestä olleet tylsiä ja toistaneet toisiaan, että en ole ollut innostunut esittelemään niitä blogissa. Niinpä päivityksiäkin on ollut harvemmin.

Pikkuhiljaa on kiinnostus syysvaatteita kohtaan kasvanut ja sen myötä olen alkanut taas kiinnittää enemmän huomiota kiinnostaviin kokonaisuuksiin, joiden tyylisiä voisi itsekin kokeilla. Kamerassa on kuitenkin vielä jokunen setti kesäisiä asuja, jotka ajattelin julkaista parissa-kolmessa postauksessa ennen kuin on aika siirtyä ainakin pikkuisen syksyisempiin vaatteisiin.

Molemmat asut on kuvattu pari viikkoa sitten, jolloin useampana päivänä valitsin ylleni pastellisävyjä. Hennon vaaleanpunainen on ollut yksi suosikkiväreistäni pitkään ja erityisesti olen tykästynyt yhdistämään sitä vaaleanharmaaseen. Lopputulos on kivan kesäinen.

Seuraavan päivän asu koostui valkoisista kangashousuista, joiden pariksi valitsin vaaleansinisen paitiksen. Paidassa huomio kiinnittyy värikkääseen kukka-aplikointiin, joka toimii kontrastina säntilliselle raitakuosille.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä asuja. Pastellisävyt pukevat sinua. Vähitellen on tosiaan pitänyt alkaa miettimään, että mitäs syksyllä? Ostin jo syksytakin sentään itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina tykännyt käyttää pastellivärejä kesäisin, mutta tänä vuonna ne ovat olleet entistä ahkerammassa käytössä. Saa nähdä, missä vaiheessa tekee mieli siirtyä syysväreihin.

   Poista
 2. Wau, miten tyylikäs lady siellä ♥ Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kauniit ja tyylikkäät asu ! Sinullekin sopii hienosti nämä pastellisävyt.

  VastaaPoista