keskiviikko 8. elokuuta 2018

Pitkästä aikaa housuasu



Maanantaiaamuna, kun mittari näytti lähes kymmenen astetta vähemmän mihin oli tottunut, päätin piiiitkästä aikaa pukeutua pitkiin housuihin. Toimiston lämpötila pysytteli helteiden aikana 28-29 asteen tienoilla ja yleensä kylmästi puhaltava ilmastointikin hyytyi täysin. Edes läpiveto ei auttanut asiaa ja seisovan hautovassa ilmassa hame tai mekko oli hieman housuja vilpoisampi. Samasta syystä sneakersit, loaferit ja muut umpinaiset nahkakengät jäivät käyttämättä moneksi viikoksi ja niiden sijaan suosin sandaaleita ja kankaisia tennareita. Nyt tuntui tosi mukavalta valita ylleen housuasu ja sujauttaa jalkaan loaferit.



Itse asu oli hyvin simppeli - vaaleanharmaat housut yhdistettynä perus t-paitaan, johon väriä ja näyttävyyttä tuo sinisten kukkien painatus. Paita on Noomin mallistoa ja hankin sen viime kesänä (vai oliko se sittenkin jo pari vuotta sitten!). Parin käyttökerran jälkeen paita unohtui kaapin uumeniin, josta löysin sen kesän alussa. Se tuntui taas ihan uuden uutukaiselta vaatteelta.

Kaulakorujen käyttö on kesän aikana ollut hyvin vähäistä. Nytkin jätin kaulaketjun pois ja lisäsin vain ohuesta hopealangasta tehdyt, höyhenen kevyet korvakorut.





Huomiseksi on taas lupailtu hellettä, taitaa tulla jälleen hame- tai mekkopäivä.

Aurinkoista loppuviikkoa!







2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen asu. Tänään on ainakin minulla ollut mekkopäivä, kovin on ollut hiostava ilma.
    Ihanaa torstai-iltaa sinulle <3

    VastaaPoista
  2. No eikö ole hämmentävää tällainen huima lämpötilaero yhtäkkiä :D !? Meilläkin mentiin maanantaina hellelukemissa ja hellemekossa - ja tänään vesisateessa ja farkuissa ja pitkähihaisessa paidassa - niin kuin reilu parikymmentä muka olisi kylmää haha! Mukavaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista