maanantai 11. joulukuuta 2017

Viikon 49 huiput

Tuntuu, että mitä lähempänä joulu on, sitä nopeammin aika kuluu. Osa lahjoista on vielä hankkimatta, korttien postitus jää viime tippaan ja kaikista jouluisimmat koristeet ovat vielä laittamatta esille. Siitä huolimatta olen osannut olla stressaamatta, tulee se joulu ilmankin.

Viikko sitten, ensimmäiseksi adventiksi, sain kotiin luotua jo jonkin verran joulun tunnelmaa. Kyntteliköt, valosarjat ja jouluoksa koristavat ikkunoita, muutama tonttu seikkailee pitkin kotia (ne vaihtavat salaperäisesti paikkaa ja löytyvät milloin mistäkin) ja syksyn aikana tehostevärinä ollut ruskea vaihtui valkoiseen ja punaiseen. Muutamana viime jouluna pääväri on ollut valkoinen ja punaista on ollut vain pieni ripaus. Kuusenkin olen koristellut valkoisin ja hopeavärisin koristein. Tänä vuonna punaista löytyy enemmän ja kuuseenkin etsin kätköistä valkoisen lisäksi punaisia puukoristeita. Piti mallata punaista kaitaliinaakin uuden pöytäliinan päälle. Kiva siitä tulee, kunhan vielä silitän molemmat.


Mahtui viikkoon askarteluja ja kädentaitojakin. Joulukortit tein tänäkin vuonna itse ja Suomi 100 -teeman mukaisesti päädyin sinivalkoisiin väreihin.


Lauantaina kävimme ystävän tyttären yo-juhlissa, ja päivänsankarille tein hopeasta ja mustista hematiittikivistä kaulakorun. Korujen valmistaminen on jäänyt syksyn aikana vähemmälle, ja olen tehnyt koruja vain jos joku on sellaisen tilannut. Kylläpä "koruilu" tuntui jälleen mukavalta.Itsenäisyyspäivän etkoja vietimme kaveripariskunnan luona illallisella. Isäntäpari oli nähnyt paljon vaivaa ja saimme nauttia suussa sulavista ruuista ja niihin sopivista juomista.Itsenäisyyspäivän vietimme pääosin kotona rentoutuen ja hyvän ruuan parissa. Mätileivät ja hirvikäristys maistuivat ja ruokailun jälkeen piipahdimme vielä kaupungilla ennen Linnan juhlien tv-lähetystä. Helsingin jouluvalot ja -koristeet ihastuttavat kerta toisensa jälkeen.


Nyt vielä nimet kortteihin, jotta saan ne huomenna postiin.
Hyvää alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Todella kauniin korun olet tehnyt.
  Kivalta näyttää harmaan ja punaisen yhdistelmä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa ja punainen näyttää aika kivalta ja on mukavaa vaihtelua.

   Poista
 2. Kivoja tunnelmia. Kaunis koru 👍

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmia ja wow mikä viinikarahvi ja sinähän käytkin kuukausittain vissiin viini tastingeissä, eli pidän ihan asiantuntijana. <3

  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, asiantuntijuus on kyllä kaukana. Nyt vasta tiedän, kuinka vähän tiedän. Sekin onneksi askel eteenpäin.

   Poista