keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Puna-harmaa jouluviikon asuTässä vielä yksi asukuvapäivitys ennen joulua, sillä vaikka jouluvalmistelut ovat hyvällä mallilla, epäilen, että asukuvauksiin ei taida aika riittää.

Vaikka tykkään pukeutua punaiseen vuodenajasta riippumatta, niin joulun lähestyessä tuota väriä valikoituu ylleni muodossa tai toisessa normaalia useammin. Jos ei muuten, niin tummanpuhuvaa ulkovaatetusta on kiva piristää punaisilla nahkahanskoilla ja kaulahuivilla. Tällä viikolla kaivoin esiin pitkästä aikaa punaiset saappaat, joita olen tainnut käyttää viimeksi toissa vuonna. Ohuen vuorinsa johdosta ne eivät oikein sovellu talvijalkineiksi, mutta kuluvan viikon tapaiseen, lumettomaan ja lämpöasteiseen keliin, ne passaavat oikein hyvin.


Yleensä päädyn asuissa klassiseen punaisen ja mustan kombinaatioon. Siltikin, punaisen ja harmaan yhdistelmä on mielestäni verraton ja erityisen hyvin se sopii joulun aikaan. Tummanharmaa neuletakki ja housut valikoituivat siten tällä kertaa punaisten saappaiden ja paidan seuraksi.


Muutama vuosi sitten kokeilin hopeatöiden lisäksi nahkakorujen valmistamista. Noilta ajoilta on myös kuvien punainen kaulakoru, johon käytin kierrätettyä asustenahkaa. Nahka on kiva materiaali, sillä siitä saa näyttäviä koruja, jotka ovat höyhenen kevyitä.


Neljä yötä aattoon! Stressitöntä joulun odotusta!
6 kommenttia:

 1. Puna-harmaa onkin aika perinteinen väriyhdistelmä, varsinkin joulunaikaan. Mikäs siinä, kun se toimii.
  Mukavaa jouluviikkoa ❤️

  VastaaPoista
 2. Nuo punaiset nilkkurit kruunaavat asun!

  Kivaa joulunalusviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Punainen on aina klassinen lisä harmaan pariksi. Tykkään myös vaaleanpunaisen tai pinkin ja harmaan väriparista.

  Leppoisaa Joulun aikaa Belladonna :)

  VastaaPoista
 4. Kiva yhdistelmä, punaiset saappaat kruunaa asun.

  VastaaPoista