maanantai 24. heinäkuuta 2017

Harmaa trikoomekko

Blogi on edelleen lomatunnelmissa ja päivityksiä olen tehnyt hyvin harvakseltaan, suoraan sanoen harvemmin kuin kertaakaan blogin olemassaolon aikana. Asukuvaotoksetkin ovat jääneet lähes tyystin, vain parit kuvaussessiot olemme saaneet aikaiseksi.

Viime viikon loppupuolella piipahdimme Mäntässä. Kuvataideviikkojen antiin emme vielä perehtyneet, sen sijaan kiertelimme pikkukaupunkia muissa merkeissä. Nämä kuvat otettiin, kun käväisimme Keurusselän kauniissa rantamaisemissa sijaitsevassa Myllyrannan ostoskeskuksessa. Päivä oli tämän kesän tyypilliseen tapaan pilvinen ja pieniä sadekuuroja ropsahteli silloin tällöin. Lämpötila oli kuitenkin lähes parissa kymmenessä asteessa ja jopa minä tarkenin mainiosti mekossa.

Päälle valikoitui lähtiessä harmaa trikoomekko, joka on oikeastaan aika hassun mittainen; se on pidempi kuin midi, mutta ei kuitenkaan yllä maksipituuteen saakka. Suht lämpimästä säästä ja mekon 3/4 hihoista huolimatta kaipasin farkkutakin alle jotain lisuketta ja valkoinen brodeerattu paitis olikin oikein sopiva valinta. Yleensä asustan mekon vyöllä ja pitkällä kaulanauhalla, mutta arvatkaapa, olinko ottanut kotoa sopivia mukaan. Tällä kertaa mentiin siis ilman niitä.


Aamulla maalta lähtiessämme juhannusruusupensaassa oli edelleen jäljellä muutamia kauniisti kukkivia ruusuja. Niitä katsellessa oli vaikea uskoa, että heinäkuu alkaa olla lopuillaan.

Oikein mukavaa heinäkuun viimeistä viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Kiva mekko<3 Pituus on just hyvä, ei kompastu ja näyttää vähän sporttisemmalta tennareiden kanssa. Minä en osaa oikein maksimekossa olla, tuntuu että helmaa on liikaa. Tuo pituus voisi ollakin kivempi! Mulle tuli Mäntästä heti mieleen siellä oleva Alex & Willis missä olisi kiva käydä. Ja kuvataidettakin katsomassa. Kivaa viikkoa sinne<3

  VastaaPoista
 2. Kivasti sopii pitkään mekkoon paitis ja farkkutakki. Ne tuovat kivaa kerroksellisuutta suoraan mekkoon.

  VastaaPoista
 3. Täällä ollaan ja hyvältä kuulosta, että on irrottauduttu ja lomailtu kunnolla. <3 Ihana mekko ja just omaan makuun, mutta olen kuullut, että rikoo on riskillä ruma ja jäin miettimään, että oiskohan tuo passeli meikäläisen pömppömahalle. <3Täydellinen mekko <3

  VastaaPoista
 4. Hassua, että siellä alkaa jo kesä olla ohi, kun täällä oikeastaan vasta aloitellaan :) Hyvältä näyttää tuo mekko, sopii hyvin tennareiden kanssa!

  VastaaPoista