torstai 13. lokakuuta 2016

Musta poolopuseroViikonloppuna syystakkeja ja -jalkineita esiin kaivaessa tein kaapissa tilaa myös poolopuseroille, jotka nekin olivat olleet muutaman kuukauden kesätauolla. Poolot ovat yksi vaatekaappini kulmakivistä ja tykkään käyttää niitä olivatpa ne sitten muodissa tai eivät. Vanhoista valokuvista näkee, että pooloja käytin jo varhaisteini-ikäisenä. Tämä kuva on otettu ollessani 12-vuotias. Jossain asioissa maku ei muutu.


Poolopuseroita on kertynyt aikamoinen pino ja niiden materiaalit vaihtelevat ohuesta silkkisekoitteesta paksuun villaneuleeseen. Alkuviikosta valitsin niiden joukosta ylleni paksuhkon ribbineulepuseron. Neulos on puuvillaa, joten vaate ei tuntunut tukalan kuumalta. Neuleen pariksi päädyin pukemaan pliseeratun hameen, joka on myös ollut pitkään käyttämättömänä. Jälleen kerran vanha vaateparsi tuntui oikein fressiltä, kun en ollut käyttänyt kyseisiä vaatekappaleita aikoihin.


Kokomustaa asua koristin simppeleillä hopeakoruilla. Kaulakorun valmistin monta vuotta sitten neliöksi muotoilluista erikokoisista renkaista, jotka muokkasin litteiksi takomalla. Vuosi sitten innostuin tekemään erimallisia graafisia korvakoruja ja riipuksia, joista 8-kulmaiset korvikset ovat yksi esimerkki.

Kivaa torstai-iltaa!


4 kommenttia:

 1. Voi kun ihana kokonaisuus. Pidän sun tyylitajustasi. Molemmilla meillä on varmasti saman suuntaisia yhdistelyjuttuja. Tykätään koruista ja värimaailmakin on välistä aika innostava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maiju! Samansuuntaisia yhdistelyjuttuja meillä varmaan voi olla, sulla on lisäksi lyömätön kyky käyttää hyväksi värien yhdistelyitä.

   Poista
 2. Ihana tuo kuva sinusta teininä <3
  Ihailen ihmisiä, joille poolot sopivat. Itse kärsin heti kuristavasta tunteesta.
  Näytät upealta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän ton kuristavan tunteen: mulla se tulee, jos on liian kireä t-paita tms.,joita ennen oli, jonka kauluksen reuna painaa kaulakuoppaa vai mikä tuo onkaan nimeltään.

   Poista