maanantai 24. lokakuuta 2016

Eläinkuosipaitis

Kiitokset kaikille tsemppi- ja onnittelutoivotuksistanne, jotka sain eri kanavia pitkin viime kertaiseen postaukseeni oman yrityksen perustamisesta. Mieltäni on lämmittänyt, kuinka moni teistä on jo käynyt klikkautumassa Nellona Designen seuraajaksi joko instagramissa tai facebookissa.

Viikon huiput jää tällä kertaa väliin: meille tuli huomisaamuksi äkkilähtö Etelä-Pohjanmaalle, joten tämä ilta on mennyt valmisteluissa. Olen armottoman hidas keräämään viikkokoosteeseen kuvia ja laatimaan tekstejä, joten sen sijaan laitan pikaisesti muutaman kuvan yhdestä viime viikkoisesta asustani.


Eläinkuosisen paitiksen ostin viime talvena Tallinnasta. Vähän arvelutti, viihdynkö kuosissa, joka ei ole ihan tyypillinen minulle. Käytäntö on osoittanut, että viihdyn siinä erinomaisesti. Kangas on mukavan pehmeää, ja eläinhahmot loppujen lopuksi aika maltilliset.
Paitiksen seuraksi tunnun useimmiten valitsevan mustan liivin ja vihertävän harmaat nilkkurit. Myös makeanvedenhelmistä tehty kaulakoru on lähes poikkeuksetta paitiksen parina. Viime keväiseen suosikkikombinaatioon toi tällä kertaa vaihtelua farkut, jotka olen itse tuunannut lyhentämällä lahkeet nilkat paljastaviksi. Olen käyttänyt niitä tähän saakka sneakersien tai tennareiden kanssa, mutta ihan kivoilta ne tuntuivat nilkkureidenkin kanssa.

Kasa kuivia syyslehtiä herättää aina vastustamattoman halun pöllytellä ja potkia niitä ilmaan. Yleensä en kuitenkaan kehtaa levitellä tuulen kasaamia lehtiä pitkin jalkakäytäviä tai pihaa. Viimeiset kuvat napattiin seistessäni ihan kasan vieressä ja lapsi minussa sai yliotteen.


Minä lähden vielä keräämään tavaroita muutaman päivän reissua varten. Öitä!4 kommenttia:

 1. Ihania syksyisiä kuvia ! Tykkään asustasi, erityisesti farkuista :)

  Mukavaa matkaa !

  VastaaPoista
 2. Ihana syksy - ja paita on kiva! Voi kun osaisin paitapuseroita käyttää - säästyisin monelta asukriisisiltä. No - jospa ne messuilla saadut Katan opit vihdoinkin menisivät perille;)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivalta näyttää koirapaitis ja musta liivi<3 Nilkkurit on myös mun makuun. Mukavaa loppuaviikkoa<3

  VastaaPoista