perjantai 29. toukokuuta 2015

Rennosti vai puolirennosti perjantaina?


Minä nimeäisin tämän päivän asun casual friday -asuksi, mutta jakkua ja korkkareita eivät monet pidä kovin rentoina. Niinpä casual fridayn sijaan kokonaisuuttani voisi ehkä paremmin kuvata sanoilla semi-casual. Itselleni asu tuntui päällä hyvinkin huolettomalta ja syynä siihen oli housut. Pellavahousut nimittäin ovat päällä aivan älyttömän mukavat. Miellyttävän pehmeän kankaan ja joustavan vyötärönauhan ansiosta tuntui kuin olisi verkkarit tai muut kivat kotihousut jalassa. Suuret taskut sekä lahkeensuun kiristysnauhat (jotka tosin halusin tällä kertaa piiloon käärimällä lahkeet) vain lisäsivät vaikutelmaa.












Ostin housut talvella Tallinnasta ja koska ne jo sovituskopissa kokeillessa tuntuivat niin mukavilta, hankin näiden kuvien nuden väristen housujen lisäksi samanlaiset valkoisina. Vielä en ole ehtinyt käyttää niitä, mutta enköhän jo viikonloppuna kokeile niiden yhdistämistä tennareihin ja t-paitaan.

Huomenna monessa kodissa juhlitaan koulujen päättymistä ja valmistujaisia. Onnea niin valmistuneille kuin heidän vanhemmilleenkin! Upeaa juhlapäivää heille!


10 kommenttia:

  1. Kiva asu ja taatusti mukava. Onko sinulla muuten aina kotona kukkia, usein vilahtelee kukat blogissa. :)

    Kivaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Kyllä meillä oikeastaan on aina tuoreita kukkia, useimmiten kimppu, mutta toisinaan jo yksittäinen ruusu, gerbera tms. tuo piristystä olkkariin. Ihanaa viikkistä ja koulun päättäjäisiä teille!

      Poista
  2. Ai hitsit, mun pitäisikin ostaa vaaleat pellavahousut. Siis pitkät, minulla on kyllä sellaiset vajaamittaiset, mutta töihin käypäsiä ei sitten olekaan. Sun housut näyttää niin mukavilta ja rennoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä mukavat jalassa. Mulla on vuosia sitten hankitut ruskeat ja mustat ja ne ovat olleet kovassa käytössä.

      Poista
  3. Sen asun tennareiden kanssa haluan kuvina tänne.
    Mukavaa viikonloppua ☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän kuvia tule, jos ei tämän viikonlopun jälkeen, niin piakkoin kuitenkin.

      Poista
  4. Kivat kesähousut oletkin löytänyt ja valkoiset ovat varmasti myös kovassa käytössä .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin uskon, että molemmat tulevat olemaan usein päällä (ja kuvissa...)

      Poista
  5. Todella kivan ja rennon näöiset pöksyt // ensin katsoin niiden olevan trikoota mutta kun ne ovat pellavaa, ovat ne varmaankin mukavat :)

    aurinkoista viikonloppua :)

    VastaaPoista
  6. Tykkään, tällainen puolirentoasu on just kiva. :)

    VastaaPoista