tiistai 15. heinäkuuta 2014

Haalarissa

Luulisi, että kun on lomalla ja vielä mökillä, aikaa esim. blogin kirjoittamiseen olisi vaikka kuinka. Mutta asia on juuri päin vastoin, ainakin omalla kohdallani. Päivät ovat taas hurahtaneet vauhdilla ja enkä ole "ehtinyt" liiemmältä lukea muiden blogeja saatika päivittää omaani. Toisaalta, eipä mökkipukeutumisessa juuri mitään kuvattavaa olekaan.

Kamerasta löytyi kuitenkin asukuvia kesäkuulta. Olin lähdössä syömään tai johonkin tapaamiseen ja pukeuduin toukokuussa hankkimaani haalariin. Rentoutta asuun sain farkkutakilla ja matalilla kengillä. Jumpsuitin epäkäytännöllisyydestä huolimatta viihdyn siinä erinomaisesti ja se tuntuu mukavalta jopa kuumemmalla säällä.


Pitkään hopeiseen kaulaketjuun ripustin filigraanityyppisen pallon ja vastaanvanlaisen myös rannekoruun. Hieman kiiltäväpintaista vaatetta vasten korukuvat eivät aivan onnistuneet.


Tänään tulimme kotiin parin päivän ajaksi ja ennen perjantaiaamun Tampereen seudulle lähtöä täytyy hoitaa monta monituista asiaa ja tapaamista. Nyt pyykit kuivausrumpuun ja mansikoita pakastamaan!
Mukavaa viikonjatkoa!

3 kommenttia:

  1. Kiva kokonaisuus ja nätti haalari!

    VastaaPoista
  2. Kiva asu ja farkkutakki tuo siihen rentoutta. Tykkän myös koruistasi.

    VastaaPoista
  3. Sama juttu, näin kesällä tuntuu, että aikaa erityisesti muiden blogien lukemiseen on vähemmän. No syksymmällä ehtii varmasti isua ihan riittävästi koneen ääressä. Tuo haalarisi on tosi kiva!

    VastaaPoista