keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Ikisuosikkini ruutu

Ruutu on minulle raitaakin mieluisampi kuosi ja olipa se sitten muodissa tai ei, vaatekaapissani on aina ollut ruudullisia vaatteita. Välillä ruutua voi olla vain yhdessä tai kahdessa paidassa, mutta sen vastapainoksi saatan pitkiksi ajoiksi innostua ruuduista kaikissa mahdollisissa vaatteissa: housuissa, hameissa, jakuissa ja takeissa. Toissa vuonna kaupoissa alkoi näkyä ruutua enemmän kuin aikoihin ja niistä inspiroituneena ostin jakkupuvun, jonka bleiseriä ja housuja olen käyttänyt yhdessä ja erikseen lukuisat kerrat. Ahkerasta käytöstä huolimatta en ole vieläkään kyllästynyt kuosiin ja voisinkin todeta, että ruutu on oman vaatekaappini klassikko, josta jaksan innostua vuodesta toiseen.


Kuvien asussa on toinenkin vaatekaappini peruspilareita, nimittäin valkoinen kauluspaita. Tallinnassa satuin löytämään alennusmyynnistä paidan, jonka erikoisuutena on ruudulliset kaulukset. Ihastuin oitis vaatteeseen, jossa yhdistyvät kaksi kestosuosikkiani. Bling-bling koristeet ovat hauska lisä. Asiallinen ruutu ja kimaltavat koristeet on yhdistelmä, jota itse en olisi keksinyt tehdä, mutta kieltämättä kontrasti on mielenkiintoinen. Kaulusten kuviointi sopii täydellisesti housujen ruutuihin, mutta paita on ihan yhtä kiva yhdistettynä yksiväriseen alaosaan.






Puhutaan sinisestä hetkestä, mutta huomasitteko, miten ihana vaaleanpunainen hetki oli tänä aamuna?

Mukavaa iltaa!







8 kommenttia:

  1. Vitsi miten kiva kokonaisuus! Tuo paita on tosi kiva ja ihanilla yksityiskohdilla varustettu! Sopii kyllä niin kauniisti tämä kokonaisuus sulle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on ihan mun oloinen. Pakko oli ostaa, kun osui kohdalle.

      Poista
  2. Ihailtiin työpaikan ikkunasta tänään vaaleanpunaista maisemaa.
    Ruutu on klassinen kuvio ja minäkin tykkään siitä. Tällä hetkellä löytyy kahdet ruutupöksyt minunkin vaatekaapistani!
    Ihanaa ystävänpäivää sinulle!

    VastaaPoista
  3. Todella kiva asu, punaiset kengät sopii mainiosti ruudullisten housujen pariksi.

    Poistin vanhingossa kommenttisi, jotka olit jättänyt blogiini. Katsoin niitä puhelimella, ja julkaisun sijaa painoin poista nappia :) Voi apua !

    Ihanaa ystävänpäivää !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mulle on käynyt myös noin, että poistan kommentin, kun pitää tehdä jotain muuta. Tai sitten niin, että laitan jollekin saman kommentin kahteen otteeseen, kun luulen, ettei mennyt perille. Tekevälle sattuu :)

      Poista