torstai 28. kesäkuuta 2018

Kesäneule ja valkoiset housut


Nautin suunnattomasti aamuisista kävelyistä Espaa pitkin työpaikkaa kohti ja tänä aamuna matka tuntui erityisen ihanalta. Ilma oli hyvin lämmin ja pieni, hieman kostea tuulenvire suorastaan hyväili kasvoja. Puolessa välissä matkaa aamutokkuraisiin aivoihini kantautui vieno meren tuoksu. Tuli ihan samanlainen fiilis kuin joskus ulkomailla, kun vielä puolityhjä kaupunki heräilee päivään. Olisin niin mielelläni jäänyt nauttimaan aamukahvit Kauppatorille, mutta pitikin viikon ainoa aamupalaveri sattua juuri täksi aamuksi. No, onhan tässä vielä kesää jäljellä.Asukuvat eivät kuitenkaan ole tältä päivältä vaan tiistailta. Ohuen ohut kesäneule ja valkoiset kangashousut jatkavat viime aikoina suosimaani pukeutumislinjaa. Vieläkään en tunne minkäänlaisia kyllästymisen merkkejä tähän helppoon, mutta samalla rennon siistiin neule+housut -yhdistelmään. 
Sekä liilakukkaisen neuleen että housut olen ostanut Tallinnasta, josta olen tämän vuoden aikana tehnyt useita hyviä vaatelöytöjä. Minulla on siellä muutama vakioliike, joissa piipahdan joka kerran ja näen ensi silmäyksellä, onko tarjolla jotain minulle sopivaa ja mieluista (yleensä on, heh). Näiden kauppojen mallit ja koot ovat käyneet niin tutuiksi, että esim. paitoja, puseroita ja neuleita pystyn ostamaan sovittamatta. Mieskin jaksaa pysyä mukana hermostumatta, kun tietää, että pikaostoksiini ei aikaa tuhraannu liikoja.

Mukavaa viikonlopun odotusta!
4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen asu :) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lähes kokovalkoinen asu tuntuu kesällä niin raikkaalta. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ihanan kevyt neule ja kiva asu muutenkin. Minulla on ihan sama juttu, joistakin liikkeistä tiedän suoraan, minkä koon vaatteita voin ostaa sovittamatta.
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva neule. Niin ihana kesäkokonaisuus muutenkin. Kaupunki on kyllä ihana kesällä, paitsi ehkä juuri tänään aamusta kun sai pukea urakalla vaatetta päälle :D

  Upeaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista