maanantai 23. huhtikuuta 2018

Lilaa maanantain piristykseksi


Maanantaisin  meillä on töissä edelleen muita päiviä kylmempi. Viikko sitten en muistanut varustautua riittävän lämpimästi ja hyinen ilmastointi puhalsi inhottavasti niskaan. Niinpä suurimman osan päivää jouduin turvautumaan paksuun villashaaliin, jonka onnekseni olen vielä jättänyt töihin. Tänä aamuna muistin olla fiksumpi ja valitsin päivän asun ilmastoinnin ehdoilla. Harvaneuloksisen puseron alle puin pitkähihaisen t-paidan ja kietaisin vielä huivin kaulaan. Enpä palellut!

Neuleen, samoin kuin puseron raitojen värisen huivin, olen ostanut muutama vuosi sitten lomareissulta. En ole mikään lilan ylimmäinen ystävä, mutta näin kevätaikaan vaaleanvioletti vaikuttaa raikkaalta vaihtoehdolta usein käyttämilleni mustalle ja harmaalle tai viimeaikaiselle ihastukselleni vaaleanpunaiselle.


Oletteko jo kaivaneet kevät- /kesävaatteet esille? Mulla ne ovat edelleen talviteloilla enkä ole edes trenssiä käyttänyt vielä kertaakaan. Ehkäpä ennen vappua ehdin kuitenkin etsiä kevyempiä vaatteita käyttöön.

Upeaa viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Työpaikan toisinaan ylitehokkaan ilmastoinnin vuoksi säilytän töissä varalta joitakin villatakkeja ja huiveja, kun ei aina voi tietää minkäläinen puhuri sattuu olemaan;) Lila on yksi mun suosikkiväreistä ja sopii hyvin "korostusväriksi" monen muun värin kanssa.
  Olen jo laittanut optimistisesti kaikki talvivaatteet telakalle, ja kaivanut kevät- ja kesävaatteet esiin! Aamuisin täytyy kyllä varustautua vielä hanskoilla ja paksummalla huivilla, sekä villatakilla, mutta kevättakki on jo käytössä:)
  Kivaa viikkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on viitan lisäksi paksu villatakki töissä; pidän sen varmaan kesälläkin varalämmikkeenä. Kyllä minunkin täytyy tuo kesätakki etsiä päälleni lähipäivinä.

   Poista
 2. Ihanaa pientä lilaa. Lila on sellainen, että keväällä tekee aina mieli kaivaa kaapeista. En montaa lilaa vaatetta omista, mutta tykkäänkin niistä sitäkin enemmän.

  Ihana asu ja mukavaa tätä viikkoa Belladonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Tiia!
   Kevät saa aina kaivamaan esiin kirkkaita ja vaaleita värejä. Kiva niin!

   Poista
 3. Olen, nyt kun tulisi vielä kelit, että niissä ihan oikeasti tarkenisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, aamuisin varsinkin on vielä turhan kylmä, mutta toivossa on hyvä elää.

   Poista
 4. Ihanan pirtsakka tuo lila. Tuli mieleen, että minulla taitaa muuten olla tuon sävyinen huivi myös eteisen kaapissa :D
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla huivi on jäänyt todella vähäiselle käytölle, mutta tänä vuonna se on päässyt pitkästä aikaa käyttöön. Kivaa viikkoa!

   Poista
 5. Todella tyylikäs kokonaisuus taas :) Täällä ollaan varastoitu talvivaatteet ja kaivettu kevättakkeja ja -kenkiä esille. Ihana kulkea ballerinoissa ja sandaaleissa taas pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teitä onnellisia! Ihania kevätkuvia sulla on instassakin ollut!

   Poista