keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Kynähame - alkuvuoden alelöytöTapanani on hyödyntää alennusmyyntejä, joista monesti teenkin hyviä löytöjä vaatekaapin päivittämiseksi. Tällä kertaa tammi-helmikuun alemyynneistä tein kuitenkin vaatehankintoja enemmän kuin moneen vuoteen. Monet ostamistani vaatteista olivat jo pidemmän aikaa olleet hankintalistalla odottaen "sen oikean" osumista kohdalle. Niiden lisäksi tein aika monta hyvää heräteostosta, joista mainittakoon keinonahkahousut. Olen edelleen yhtä ihastunut niiden käyttämiseen kuin tässä tammikuisessa postauksessa ja vaikuttunut siitä, kuinka miellyttävä materiaali keinonahka on käytössä. En siis epäröinyt hetkeäkään, kun helmikuussa löysin alennusmyynneistä Soya Conceptin keinonahkaisen kynähameen. Jälleen kerran sattui niin sopivasti, että tangossa oli jäljellä yksi ainokainen kappale ja aivan uskomattomalla alennuksella (olen jo seonnut laskuissa, kuinka monta kertaa näin onnellisesti on käynyt, mutta en valita yhtään!). Olen vuosia haaveillut nahkaisesta kynähameesta, mutta syystä tai toisesta en ole tullut sellaista hankkineeksi. Nyt olen enemmän kuin tyytyväinen, että keinonahkainen versio tupsahti eteeni sattumalta. 

Olen tykännyt yhdistää hameeseen paksun mustan villapoolon, mutta se alkaa tuntua jo turhan talviselta. Poolon sijaan päädyinkin vuosia sitten hankkimaani neuleeseen, jonka muuten simppeliin ilmeeseen venekaula-aukko sekä hieman levenevät, ranteiden yläpuolelle yltävät hihat tuovat ilmettä.

Toinen erikoinen sattuma on, että täällä kotikulmilla Soya Conceptin vaatteet eivät ole koskaan oikein saaneet minua innostumaan, mutta maalla käydessä löydän todella mukavia vaatteita kyseiseltä merkiltä. Olenkin ottanut tavakseni käydä aina katsastamassa, mitä kivaa heidän osastoltaan löytyisi.

Kivaa viikon jatkoa!11 kommenttia:

 1. Tyylikäs kokonaisuus:)
  Parhaimmat alelöydöt tulevatkin vastaan useimmiten puolivahingossa jossain sellaisessa myymälässä, josta ei arvaisi mitään kivaa löytyvän ja kaiken lisäksi niissä sattumalöydöissä on vielä jokin -70 %:n alelappu:) Näin on itsellekin käynyt muutamia kertoja, onnneksi!
  Kivaa torstaita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin hyvistä löydöistä tulee ihan voittajafiilis! Kivaa torstaita!

   Poista
 2. Tyylikäs kokonaisuus, jotenkin kynähame tekee aina ryhdikkään kokonaisuuden, sellaisen jämäkän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynähame on ansaitusti ajaton klassikko, joka vuodesta toiseen näyttää hyvältä.

   Poista
 3. Taitaa nuo vaatevalikoimat eri liikkeissä olla sisäänostajien tekosia :)
  Todella hyvännäköinen hame ja näytät tosi tyylikkäältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Näin varmasti on ja nyt muistinkin, että monesti olen löytänyt maalta nimenomaan mallikappaleita.

   Poista
 4. Todella hyvä alelöytö. Kyllä ne parhaimmat löydöt tulevat aina eteen sattumalta.

  Kaunis ja toimiva asukokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jälleen kerran kävi toteen, että kun ei etsi mitään tiettyä, hyvä hankinta löytyy sattumalta.

   Poista
 5. Kynähameet on täällä lemppareita, ne vaan on klassikoita ja yleensä eduksi, ainakin silloin, kun olin hoikempi. Sinun asu on woutsiwou, aivan ihana ja tyylikäs ja tuolla voi mennä minne vaan.

  Ihanaa viikkistä Belladonna <3

  VastaaPoista
 6. Onpas klassisen kaunis kokonaisuus. Viihtyisin aivan varmasti itsekin vastaavassa kokonaisuudessa. Todella kaunis klassikko kokonaisuus.

  Aurinkoista viikonloppua 💕

  VastaaPoista