sunnuntai 13. elokuuta 2017

Kesän tyypillisin asu

Tämä kesä on säiden suhteen sujunut erikoisissa merkeissä. Yhtään ainokaista hellepäivää ei ole kohdalleni osunut ja esim. silloin harvoin, kun vaikkapa Helsingissä on ollut todella lämmintä, minä olen ollut jossain muualla. Hellettä hipovia päiviä on sentään ollut muutama, nekin ovat tosin yhden käden sormilla laskettavissa. Hellemekot, shortsit, useimmat topit ja monet muutkin hellevaatteet ovat jääneet käyttämättä ja kohtapuoliin ne voikin siirtää talvisäilöön. Kesäisten hepenien sijaan eniten käyttämiäni vaatteita ovat olleet puuvilla- ja collegepaidat sekä ohuet neuleet. Kuvien vaaleanharmaiden housujen ja neuleen yhdistelmä onkin hyvä esimerkki kesän suosituimmasta asutyylistäni.Vuosi sitten ostamani valkoinen neule on tänä kesänä ollut ahkerassa käytössä. Läpikuultavan ohut neule on kuin tehty kuvauspäivänäkin vallitsevaan säähän, joka oli hyvin tyypillinen tälle kesälle: auringossa oli aika lämmintä, mutta auringon mennessä pilveen tai varjossa oleskellessa pitkähihainen paita oli tarpeen. Muuten simppelin neuleen yksityiskohtana on hihojen pitsikaitaleet.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Vähän on ollut köyhä kesä tosiaan, mutta minkäs teet.
  Asusi on oikein kiva ja tuo paita näyttää ihanan keveältä.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni vaaleat värit tuovat kesäistä oloa, vaikka helposti neuleen ja housut yhdistelmä on peruspukeutumista ihan muina vuodenaikoina.

   Poista
 2. Kesä on ollut kyllä yksi pettymys säiden suhteen. Onneksi nyt edes on ollut noita lämpimiä päiviä.
  Puserosi on aivan ihana ja tykkään hiuksistasi vähän tuollaisina pidempinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi! Jospa hiukseni olivat hieman paksummat, tykkäisin kovasti itsekin vielä pidemmästä mallista.

   Poista
 3. Harmittaa, kun monta kivaa vaatetta on jäänyt kaappiin tänä kesänä. Kiva tuo pusero, yksinkertainen, mutta pikku yksityiskohdalla varustettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esim. koruja ajatellen puseron yksinkertaisuus onhelppo, kun siihen voi yhdistää niin siroja kuin näyttäviäkin koruja, joita hihojen pitsikuviot eivät dominoi.

   Poista
 4. Tyylikäs rouva siellä ja vaalea on kesällä niin ihana. Valkoiset farkut on oma lempiasu. Ihanaa viikkoa Belladonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neule ja housut -asukin on kesäinen, kun värit ovat vaaleat ja materilaalit riittävän ohuet. Ihanaa viikkoa myös sinulle Tiia!

   Poista
 5. Kaunis ja kesäinen asu :)

  Mukavaa viikon jatkoa !

  VastaaPoista