keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Toissa viikon musta-beige asu


Kevät näyttää etenevän tänä vuonna kovin hitaasti ja vaikka nyt paistaa aurinko, pari tuntia sitten räntää ja rakeita tuli hetken aikaa taivaan täydeltä. Yleensä en täällä valita säästä, se kun on asia, jolle ei voi mitään. Mutta nyt kun toukokuuhun on enää muutama päivä aikaa, lumisateet saisivat vihdoin olla tämän kevään osalta ohi. Hyvin mielelläni nauttisin täysin siemauksin vaikkapa vain kymmenen astetta lämpimämmästä säästä, ja ulos lähtiessä olisi ihana pukeutua nahkatakkiin tai trenssiin.

Kevättakkien lisäksi monet kepeämmät vaatteet odottavat vielä talven jäljiltä käyttöönottoa, ja lämpimämpiä säitä odotellessa yhdistelen välillä jotain niistä paksumpiin vaatekappaleisiin. Toissaviikkoinen asu on hyvä esimerkki tällaisesta kombinaatiosta. Mieli teki etsiä päälle vaaleat kangashousut, joita käytin edelliskerran viime kesänä. Hyytävän kylmän tuulen johdosta valitsin niiden pariksi aiemmin keväällä ostamani röyhelöneuleen, vaikka arvelin sen olevan liian talvinen tässä vaiheessa vuotta. Loppujen lopuksi neule ei tuntunut lainkaan liian talviselta, vaan päin vastoin totesin sen olevan käyttökelpoinen myös kesällä viileämmällä ilmalla. Enpä taida siirtääkään sitä kesän ajaksi varastoon.


Kuvaukseen löysimme melko suojaisan paikan, mutta moneen otteeseen tuulenpuuskat muokkasivat kampauksen uusiksi :)


Otin maalta lähtiessä muutaman syreenipensaan oksan mukaani ja jo muutamassa päivässä niihin puhkesi heleän vihreät lehdet. Kun kevät ei oikein ota edetäkseen ulkona, saanpa siitä häivähdyksen maljakossa olevien oksien avulla.

Hyvää loppukuuta!

4 kommenttia:

  1. Kiva röyhelöneule. Katselen niitä muilla ihaillen kun itsellä on kuulantyöntäjän mitat niin luulenpa että röyhelöt ei ihan tälle kropalle sovi... Mutta sama vaivaa täällä, ei voi laittaa talvivaatteita pois kun ei tiedä missä tarkenee seuraavana päivänä ja kevätvaatteet on vaan odottamassa että koska se tulee... Hauskaa Vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vappuna en vielä uskaltautunut trenssillä tai nahkatakilla kaupungille, mutta eiköhän tuo sää vähitellen ala lämmetä.

      Poista