maanantai 24. huhtikuuta 2017

Haikuja kasariluvulta

-80-luvun puolessa välissä oli muotia printtipaidat, joista varsinkin teksteillä "Relax" ja "Frankie says..." olivat kovassa huudossa. Tekstit saivat alkunsa Frankie goes to Hollowood bändin myötä. Minullakin oli tuolloin mustavalkoinen Relax-tekstinen t-paita, jonka olin ostanut Ibizalta ja josta olin kovin ylpeä.

Toinen -80-luvun muoti-ilmiö oli bleiserin hihojen kääriminen, jota tekivät niin miehet kuin naisetkin, myös minä. Muodin mentyä ohi totesin "ei enää koskaan".

Nämä vanhat muistelot palautuivat mieleen, kun aamulla valitsin ylleni printtipaidan ja sen pariksi mustan jakun, josta kääräisin hihansuita pari kertaa. Niinpä vain jouduin syömään sanani, never say never.Muistaako kukaan näitä kasari-ilmiöitä ja näkyivätkö ne omassa pukeutumisessasi?
Oli muuten pakko käydä Youtubesta kuuntelemassa Frankie goes to Hollywoodin legendaarinen biisi, joskin tämä videoversio oli tuolloin pannassa liian rohkeana ja paheellisena.

Kivaa viikkoa!12 kommenttia:

 1. Mulla oli relax ja don´t worry be happy paidat :D Apua mitä muistoja. Sitten mulla oli myös kamala beige jakku, jossa oli megamassiiviset olkatoppaukset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauheeta, ne olkatoppaukset olivat mahtavia. Niitä kun piti joskus laittaa t-paitojenkin alle jopa kaksin kappalein, jotta varmasti tuli riittävästi massiivisuutta. Huh

   Poista
 2. Minulla ei tainnut noita paitoja olla juurikaan - mutta bändipaitoja ja Jeesus-paitoja senkin edestä;)
  Bleiserit olivat silloin kovassa käytössä - ja niin ne ovat vieläkin välillä vaikka tämä vuosi onkin ollut villatakkivuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bändipaidat ovat mulla jääneet kokonaan väliin, enkä oikeastaan -80-luvun jälkeen ole hirveästi käyttänyt printtipaitojakaan muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta.

   Poista
 3. Bleiserit ja bändipaidat ovat tuoreessa muistissa, printtipaidat ovat vasta parin viime vuoden aikana ilmestyneet kaappiini.
  Hienosti kyllä olet päivittänyt yhdistelmän tähän päivään, pitäisiköhän ottaa mallia tuosta ensi viikonlopun asuun? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastailin juuri Ladyllekin, että bändipaidat ovat jostain syystä jääneet mun osalta käyttämättä. Itse tykkään kovasti jakun ja t-paidan kombosta, joka on siisti rennolla tvistillä.

   Poista
 4. Ihan mahtavan cool asu, tykkään <3 Ihanaa viikkoa Belladonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut ja t-paita ovat aina niin mukavat päällä ja jakku tuo asuun ripauksen asiallisuutta. Ihanaa viikkoa Tiia!

   Poista
 5. Never say never :)
  Minä niin tykkäsin kääriä hihojani :) Ja näyttävätpä käärityt hihat kivoilta sinun asukokonaisuudessasi. Pitänee kaivaa jakkuja esiin, jos ne enää mahtuvat minulle. Haluan hypähtää tähän muotiin uudelleen.
  Noista printtipaidoista tykkään myös!
  Upealta näytät!
  Kivaa viikkoa Belladonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Jakuilla saa kivaa ilmettä asuihin, joten kannattaa etsiä niitä käyttöön.

   Poista
 6. Kiva asu<3 Printti näyttää kivalta ja raikkaalta mustan bleiserin kanssa. Hyvin on muistissa 80-luvun muoti. Taisin käytännössä asua pari vuotta mustassa boyfriend-tyylisesä bleiserissä, jossa oli käännetyt hihansuut...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni tämän ikäinen pukeutui vastaavalla tavalla. Alla oli monesti värikäs t-paita Miami vice -sarjan tyyliin.

   Poista