keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Kevät on tullut - raitapaidat esiin


Kevät on jo edennyt sen verran, että meikäläinenkin kaivoi viime viikolla esiin raitapaidat. Ja kun eräänä aurinkoisena aamuna laitoin yhden niistä ylleni, pitihän ottaa myös asukuvat. Itseä kyllä vähän huvitti, sillä vastaavia otoksia eli "vuoden eka raitapaita-asu" -kuvia löytyy varmaan joka vuosi ja voisin veikata, että nimenomaan maaliskuulta.

Tykkään yhdistää raikkaaseen raitapaitaan, joko musta- tai sini-valkoraitaiseen, ripauksen punaista. Toinen suosikkiasusteeni raitapaidan seurana on bandanahuivi. Tässä asussa yhdistin nuo kaksi ja kietaisin kaulaan punaisen bandanan. Sailoriasu, totesi Puuhis minut nähdessään.
Punaista löytyi myös korvakoruissa, vyössä ja nenänpäässä, heh. Sää ei ollut ollenkaan niin lämmin, miltä se vaikutti ja vaikka napsimme kuvat aika pikaiseen tahtiin, kylmähän siinä ehti tulla.

Seuraavaksi voisikin kaivaa esiin raitahameet ja -mekot. Onko teillä raidat käytössä ympäri vuoden vai kuuluvatko kevääseen ja kesään?

Mukavaa keskiviikkoiltaa!6 kommenttia:

 1. Yksi raitapaita on käytössä läpi vuoden, siinä kun on niin kivat pitsikoristeet hihoissa. Ihanan merihenkinen asu sinulle.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsikoristeinen raitapaita kuulostaa ihanalta. Sitä minäkin käyttäisin ympäri vuoden.

   Poista
 2. Minullakin raidat kuuluvat nimenomaan kevääseen/kesään ja tällä viikolla ne ovatkin olleet taas käytössä ensimmäistä kertaa tänä vuonna =) Tuo asu on muuten aivan superhieno! Kesällä se toimii varmasti hyvin esim. punaisten tennareiden kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mape! Odotan innolla, että voin kaivaa punaiset converset esiin, ne ovat niin kivat raitojen seurana.

   Poista
 3. Raidat on varma kevään merkki. Satunnaisesti käytän talvella, mutta keväisin innostus raidoista enemmän.

  Ihanaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monella muullakin tuntuu olevan sama käytäntö. Kivaa viikkoa Sara!

   Poista