tiistai 24. tammikuuta 2017

Maanläheisesti ruskean sävyjä

Minä vietän parhaillaan muutaman päivän ajan Etelä-Pohjanmaalla. Viikon huiput -postaus jäi reissun vuoksi tekemättä ja some-kanavat ovat muutenkin jääneet vähäiselle huomiolle. Mutta tässä pikainen päivitys blogiin asukuvien myötä.
Kuten edellisessä postauksessa kerroin, käytin viime viikolla joka päivä ruskeita vaatteita tai asusteita. Tässä yksi noista kokonaisuuksista.

Rento asu koostui farkuista ja ruskeasta neuleesta, johon pitsireunainen paita toi ripauksen piristystä. Viime vuonna monet talvitakeista, -jalkineista tai -vaatteista jäivät käyttämättä johtuen osittain lyhyeksi jääneestä talvikaudesta. Myös pitkä vaaleanruskea villakangastakki sekä tummanruskea hattu olivat "tauolla". Nyt ne tuntuivat oikein passeleilta viimeviikkoiseen maanläheisten sävyjen fiilikseeni.

Välillä tuntuu vähän hölmöltä säilyttää vaatekappaleita, joita ei käytä aktiivisesti ja jotka voivat jäädä pidemmäksikin aikaa unholaan. Reilun vuoden takaisen muuttomme aikana laitoin todella paljon vaatteita kiertoon, mutta vähentämisen varaa olisi kuitenkin edelleen. Yhä useammin onkin mielessäni käynyt konmarimainen minimalismi ja perinpohjainen vaatekaappien sisältöjen karsiminen. Piirun verran parempaan suuntaan olen jo menossa, sillä jotain uutta halutessa mietin ensin tarkkaan, löytyykö omista kaapeistani lähes vastaavanlainen entuudestaan. Moni hankinta onkin tämän myötä jäänyt tekemättä ja vanha hyvä vaate päässyt uudelleen käyttöön.
Ehkäpä joku päivä saan innostuksen perinpohjaiseen vaatekaappien raivaukseen, mutta siihen saakka hyödynnän olemassa olevaa ja käyn "ostoksilla" sekä teen hyviä löytöjä omista varastoistani.

Mukavaa tiistaita!

4 kommenttia:

 1. Tyylikäs asu ja aivan ihana takki ja kokonaisuuden kruunaa upea hattu. <3 Hattuja olisi kiva käyttää enemmänkin. Mukavaa reissun jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hatut on ihania, vaikken mielestäni mikään varsinainen hattuihminen olekaan. Joskus on silti mukava käyttää pipon sijaan "oikeaa" hattua.

   Poista
 2. Näytät kerta kaikkisen upealta tuossa asussa. Hattu kruunaa koko lookin ja tuo paidan alta pilkistävä pitsihelma on ihana.

  VastaaPoista
 3. Kiva asu ja erityispisteet oikein kivasta hatusta <3

  VastaaPoista