keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Raitahame

Viime viikkoinen heräteostokseni - raidallinen puolihame - pääsi alkuviikolla ensikäyttöön.
Kun näin hameen pop up -myymälän tangossa, ensimmäinen ajatukseni oli "Ai kun kiva kesähame". Pyöriteltyäni hametta käsissäni jonkin aikaa huomasin sen soveltuvan aivan mainiosti käytettäväksi myös muulloin. Mulla on muutama hame, jotka neutraalista kuosista huolimatta ovat niin ohuita ja heppoisen oloisia, että niiden käyttö rajoittuu vain kesäkauteen. Raitahame sen sijaan on napakkaa kangasta, joten ajattelin, että se ei näytä yhtään hullummalta paksujen sukkisten ja neuleenkaan kanssa. Keväisen lämmin sää ei kuitenkaan maanantaina houkuttanut niiden käyttöön, joten sen sijaan päädyin valitsemaan hameen seuraksi 3/4-hihaiseen paidan ja lyhyen jakun.

A-mallisessa hameessa on korkea vyötärö ja vyötäröllä olevat laskokset tuovat mukavasti väljyyttä. Kangas laskeutuu kauniisti korostamatta vatsan seutua, kuten mulla usein käy tämän mallisten hameiden kanssa. Midi-pituinen hame on kyllä ihana, kun se on jotenkin paljon huolettomampi kuin polven yläpuolelle yltävä hame.


Lasiset tikkukorvikset sekä mustavalkoisen statement-riipuksen olen tehnyt pari-kolme vuotta sitten sulatuslasikurssilla.


Hyvää loppuviikkoa!
4 kommenttia:

 1. Toi hame on vaan niin nappihankinta ♡

  VastaaPoista
 2. Nätti, raidoista tulee aina niin kesäinen fiilis. :)

  VastaaPoista
 3. Raidat on parhaita ja tuo mekko on jetsulleen omaan makuun, ihana! Tuo muuten taipuu todella moneen. :)

  Aurinkoista torstaita Belladonna <3

  VastaaPoista
 4. Kivan raikas asu<3 Raidat jotenkin vaan kuuluu kevääseen!

  VastaaPoista