perjantai 11. maaliskuuta 2016

Pilkahdus pitsiä

Vain muutama tunti sitten aikomuksenani oli päivittää tänne kuvat casual friday -farkkuasustani. Kun postauksen kirjoittamisen aika tuli, enpäs enää ollutkaan sillä tuulella. Ei mulle vielä aikaisemmin ole käynyt, että fiilikset vaikuttavat näin vahvasti asukuvien ja blogitekstien valintaan tai niiden julkaisuun. Farkut, farkkupaita ja jakku -kombinaation kuvat saavat odottaa ja sen sijaan esittelenkin viime lauantain asuni.

Pitsi ja pitsivaatteet ovat mulle lähes vastustamattomia, mutta olosuhteiden pakosta on ihan välttämätöntä olla ostamatta jokaista eteen tulevaa ihanuutta. Joskus onnistun välttämään kiusausta, joskus en. Tammikuussa kävin Tallinnassa ystäväni kanssa shoppailureissulla eikä ole yllätys, että pitsiä tarttui mukaan sieltäkin. Valkoinen, pitkähihainen paita, jonka helmaa koristi pitsireunus näytti niin vastustamattomalta, että en vain voinut jättää sitä kauppaan. Tiesin heti, että tumman neuleen kanssa se muodostaisi kivan yhdistelmän.


Viime lauantaina puin pitsihelmapaidan farkkujen ja sinisen neulepaidan seuraksi. Valkoisessa paidassa on riittävästi pituutta, jotta pitsi tulee kauniisti esiin neuleen alta ja tasapainottaa kokonaisuuden.




Otin vertailun vuoksi kuvan niin, että piilotin pitsihelman neuleen alle. Eikö asu näytäkin aivan erilaiselta?


Naistenpäivänä saamieni ruusujen kera hehkuvaa viikonloppua!







5 kommenttia:

  1. Pilkahdus pitsiä näyttää hyvältä. Pitsi on aina kiva juttu asuissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitsi on aina ihanaa. Sulla on aivan upeita pitsijutskia!

      Poista
  2. Pitsi on aina hyvä. Mulla on myös joku pitsi/röyhelö vaihe menossa. Tosi kivan näköinen asu.
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  3. Kaunis sininen asu ja pilkahdus pitsiä näyttää raikkaalta :) Ihanaa viikonloppua !

    VastaaPoista
  4. Näyttääpä muuten eriltä pitsin kanssa ja ilman. Minulla on pitsiin erikoinen suhde. Meinaisin väittää, etten siitä pidä, mutta hetken mietittyäni, muistin kaapistani löytyvänkin pitsiä. Ota tästä nyt selvää : ) Sinulle se sopii. Kivaa viikonlopua jatkoa!

    VastaaPoista