maanantai 22. tammikuuta 2018

Viikon 3 huiput


Taas on viikon huippujen aika. Blogi on viime päivien aikana meinannut jäädä muiden harrastusten jalkoihin. Eilen innostuin pitkästä aikaa suunnittelemaan koruja ja otin ensimmäiseksi aiheeksi hopeiset korvakorut ilman korukiviä tai -helmiä. Siinäpä sitten ilta vierähtikin.

Lauantaina tein muutaman tunnin päiväretken Espoon puolelle, kun kävin Iso Omenan kauppakeskuksessa. Olin saanut houkuteltua Puuhiksen mukaan lupaamalla tarjota hänelle päivällisen kauppakierroksen päätteeksi. Loppujen lopuksi en käynyt monessakaan vaateliikkeessä, sen sijaan kävin läpi sisustus- ja kodintarvikeliikkeet etsiessäni olohuoneeseen mm. uusia sohvatyynyjä ja muuta pikkurekvisiittaa. Mustien, harmaiden ja valkoisten sisustustavaroiden ja kodintekstiilien lisäksi myynnissä oli paljon vihreää ja hempeää vaaleanpunaista. Sormet syyhysivät puuterin sävyisiä tekstiilejä ja tarvikkeita katsoessa, mutta jätin ne vielä hankkimatta. Katsotaan sitten uudemman kerran keväällä, kun seuraavan kerran vaihdan olohuoneen värityksen.





Olohuoneessa olin päätynyt joulun punaisen jälkeen vaihtamaan sydäntalven tehosteväriksi viininpunaisen. Ennestään kätköistä löytyi pari tyynyä ja torkkupeitto, mutta kaipasin vielä yhtä tai kahta tyynyä sohvan päälle. Taas kävi niin, että kun jotakin oikein etsimällä etsii, niin sitä ei sitten löydä millään. Burgundi ei ole tämän talven värejä eikä kauppojen valikoimissa siten ole viininpunaista oikeastaan lainkaan. Mutta oma apu, paras apu: aloitin iltaneulomistyönä viininpunaisen tyynynpäällisen, se saa sitten riittää vanhojen tekstiilien lisäksi.




Alkuvuoden alennusmyynnit ovat tähän saakka jääneet väliin, mutta viime viikolla lähdin metsästämään mustan, lyhythihaisen juhlamekkoni pariksi jotain pitkähihaista ja värikästä. Alennuksesta löytyikin kiva vedenvärinen bolero. Ja tulihan sitä hankittua vähän muutakin, ruutukuosi vetää edelleen puoleensa.



Kansalaisoikeus ja -velvollisuus tuli täytettyä, kun kävin antamassa ääneni ennakkoon. Oletko käynyt jo äänestämässä vai sitten varsinaisena äänestyspäivänä?


Mukavaa viikkoa!






8 kommenttia:

  1. Ihania punaisia tunnelmia siellä, lempivärihän se.

    Kaunista pakkaspäivää Belladonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorimmaisen mielestä viininpunainen on liian jouluinen, mutta itse tykkään eikä tuo joulua mieleenkään.

      Poista
  2. Yleensä äänestän varsinaisena äänestyspäivänä, mutta nyt äänestin käydessäni muutenkin lähipostissa.

    Joinain vuosina olen vaihtanut punaista jouluksi, mutta viime joulu mentiin samoilla luonnonvalkoisilla tyynyillä ja valko-harmaalla peitolla. Matto tosin vaihtui joulun alla, mutta sitä ei ole tarkoitus vaihtaa sesonkien mukaan. Käsinsolmittu iso matto on ns. loppuelämän matto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli muutama valko-hopeinen joulu, mutta vuosi sitten lisäsin hippusen punaista ja nyt sitten hieman enemmän.

      Poista
  3. Sinä se olet kätevä - jos ei kaupasta saada, niin tehdään sitten itse :) Äänestetty on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että ehdin saada tyynynpäällisen valmiiksi ennen kuin vaihdan kevätväreihin :)

      Poista
  4. Hyviä ostoksia olet tehnyt, tuo bolero on aivan ihanan värinen.
    En ole käynyt vielä äänestämässä, mutta tyttären kanssa mennään sitten virallisena päivänä.
    Mukavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä minäkin tykkään käydä äänetämässä virallisena päivänä, siinä on oma fiiliksensä. Tänä vuonna jostain syystä innostuttiin ennakkoäänestyksestä.

      Poista