maanantai 19. toukokuuta 2014

Raitamekossa


Eilen kävimme veljeni luona päivä-/synttärikahvilla. Vaikka asummekin vain muutaman kilometrin päässä toisistamme, tapaamme aivan liian harvoin. Kyllä oli taas niin ihana tavata koko perhe pitkästä aikaa.

Kyläilyasuksi valitsin mukavan ja kesäisen sini-valkoraitaisen mekon. En millään meinaa uskoa, että sää on kesäisen lämmin, enkä oikein osaa vielä lähteä kotoa ilman takkia tai jotain muuta pitkähihaista. Lyhythihaisen mekon seuraksi piti päälle etsiä valkoinen farkkutakki, vaikka ilman sitä olisi mainiosti pärjännyt.

Kengät ostin Kanarialta muutama viikko sitten. Ihastuin pehmeän mukaviin kenkiin, kun niissä on noin kolmen sentin korko. Matalakorkoinen kenkä tuntuu jalassani paljon miellyttävämmältä kuin aivan koroton kenkä. Punaisen huivin lisäksi asua piristivät punaisilla särökivillä koristellut korvakorut ja ranneketju. Niistä ei muistettu ottaa kuvia.
























Koko kesäkauden ajan pidän ulko-oven pielessä luonnonvaraisia kukkia koristamassa sisääntuloamme. Naulassa roikkuvaan pieneen ja litteään lasitaskuun mahtuu muutama pieni kukka. Kevään ensimmäinen kukka oli tietysti narsissi, joka pysyi tuoreen näköisenä taskussa yli kolme viikkoa. Keto-orvokit vaihdoin niiden tilalle noin viikko sitten. Nyt odotan, että lähimetsämme kielot aloittavat kukinnan, jolloin saan niitä maljakkoon. Jo muutamasta kukasta lähtee huumaava tuoksu ovea aukaistaessa.

Kesäistä viikon alkua!





6 kommenttia:

  1. Kaunis asu, johon punainen huivi tuo kivasti lisäväriä. Voi kun on kaunis tuo orvokkikimppu tuossa maljakossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukat on aika söpöjä, niitä on tänä vuonna tosi paljon meidän pihakalliolla.

      Poista
  2. Onpa kiva lasitasku! Ja asukin kesäinen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä käytän lasitaskun sijaan sellaista litteää vanhaa korkillista pulloa, mutta on tuo tasku jotenkin hauska.

      Poista
  3. Oi kun kiva kokonaisuus! Ihanan inspiroiva, tietänen mitä laitan huomenna ylleni siis :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Kuvia odotellessa... : )

    VastaaPoista