maanantai 5. helmikuuta 2018

Viikon 5 huiput

Viime viikolla olin niin iloinen, kun inhokkikuukauteni tammikuu vaihtui helmikuuksi. Miettikääpä, nyt voimme sanoa, että ensi kuussa on kevät!!!


Viime viikko oli liikunnan suhteen kehnonlainen. Alkuviikosta tein parina iltana kunnon kävelylenkit ja askeleita kertyi runsaasti. Sitten tuli lunta, räntää ja aikatauluhaasteita ja lenkkeily jäi haaveeksi. Kyllä harmittaa, mutta minkäs teet. Eilen olikin ihan pakko päästä ulos kävelylle nauttimaan upeasta aurinkoisesta säästä.Pari viikkoa sitten mainitsin, etten ollut löytänyt etsimisestä huolimatta viininpunaisia sohvatyynyjä. Nyt kun en enää etsimällä etsinyt, sellaiset osuivat kohdalle sattumalta. Kävin Jumbon Stockalla ja eikös siellä ollut poistomyynnissä mm. silkkisiä tyynynpäällisiä ja kasaa penkoessa joukosta löytyi myös pari viininpunaista. Joskus lykästää!Silmän ja mielen iloa ovat myös tuottaneet pari Tallinnan ostostani, jotka tein vaatehankintojeni lisäksi. Vein marraskuussa tablettini huoltoon ja tuolla vientikeikalla onnistuin hukkaamaan laitteen pehmustepussin. Tallinnassa olin kukkakuosien lumoissa ja innostuin ostamaan suojapussinkin sen mukaisesti. Ei ole lainkaan mun tyylinen, mutta tykkään siitä silti tosi paljon. Olen aina tykännyt kristallisista kynttilänjaloista ja varsinkin yksinkertaisen koristelemattomat ovat mielestäni äärimmäisen kauniit kynttilöiden loisteessa. Tallinnasta löysin tulevan kokoelmani ensimmäisen kappaleen. 
Viime viikon mukavin juttu oli lauantaina pidetyt ystäväni häät. Joskus nuorena tuntui siltä, että häitä vietettiin jatkuvasti, kun ystävä toisensa jälkeen purjehti avioliiton satamaan. Parhaimpina kesinä häitä saattoikin olla useammat. Tässä iässä hääjuhlia sen sijaan on aiempaan verrattuna erittäin harvoin, nytkin edellisistä oli vierähtänyt useampi vuosi. Eikä muistaakseni koskaan aiemmin kukaan ystävistäni tai sukulaisistani ole mennyt naimisiin talvella. Uusi kokemus minulle oli niin ikään hääjuhlinta Suomenlinnassa.
Hääpari ei halunnut pelejä tai leikkejä, morsiamen ryöstöä tai kilpailuja. Juhlat olivat ilman niitäkin kerrassaan ihanat "aikuisten häät".

Kirkko toimii myös majakkana

Juhlatilan paksut kiviseinät ja upea ikkuna olivat vaikuttavan näköiset


Suomenlinnassa ei ole taksiautoja, mutta hääpari liikkui pyörätaksilla

Huomisaamuna suuntaamme appivanhempien luokse Etelä-Pohjanmaalle. Parin päivän irtiotto arjesta tekee hyvää ennen ensi viikolla alkavia ihan uusia kuvioita työrintamalla. 

Mukavaa talvista viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihania talvikuvia & mahtavia löytöjä Tallinnasta, mm. tuon kristallisen kynttilänjalan huolisin ihan heti (jos siis polttaisin oikeita kynttilöitä). Kivaa irtiottoa & tsemppiä uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
 2. Kevättä kohti, hoen sitä kuin mantraa...en enää välittäisi tästä talvesta.
  Kivoja ostoksia olet tehnyt ja häät, juhlista parhaita.
  Ihanaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä kovasti minäkin odotan. Kivaa viikkoa!

   Poista