maanantai 2. helmikuuta 2015

Viikko alkuun vaaleansinisessä, Viikko värikkäämmin 4/7

Kuten olen monesti todennut ja kuvistakin on helppo ollut havaita, kauluspaidat on mun juttu. Valkoiset paidat ovat ehdottomasti suosikkejani ja niitä on kaapissa useita, mutta hyvänä kakkosena varsinkin siistimmän asun kanssa tulevat vaaleansiniset ja -punaiset paidat. Ne ovat mielestäni erinomainen vaihtoehto valkoiselle paidalle etenkin mustien ja harmaiden jakkujen seurana, sillä kokonaisuus ei ole tällöin niin virallinen.

Tänään päälle valikoitui vaaleansininen paita, jonka kanssa jakun alle lisäsin ruudullisen pukuliivin. Jossain vaiheessa käytin harmaita tai mustia liivejä usein joko näin jakun alla tai usein pelkästään kauluspaidan ja suorien housujen tai hameen kanssa. Into sittemmin laimeni ja osasyynä oli mm. se, että ilmastoidussa toimistossa pelkkä paita ja liivi -yhdistelmä ei riitä vaan jakku tai neule on tarpeen.

Olipa mukava pitkästä aikaa pitää pukuliiviä, pitääkin muistaa käyttää niitä useammin. Käytättekö te liiviä koskaan?

Räntäsateesta huolimatta mukavaa helmikuuta kaikille!
2 kommenttia:

 1. Kivan näköinen kokonaisuus - ja totta, vaaleansinisellä paitiksella ei näytä niin viralliselta jakun kanssa. Itse en osaa paitiksia käyttää - mutta osaan ihailla niiden taitavia käyttäjiä;)
  Ja liivejä en sitten osaa käyttää senkään vertaa - nuorempana tuli niiden mitta täyteen, mutta nyt olen alkanut lämpenemään niille turkisliiveille - jälkijunassa, totta kai;)
  Valoisaa helmikuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkisliivit ovatkin huippuihania, tänään ihastelin jälleen niitä kaupassa. Mieli tekisi sellaista tummaa, jota voisi käyttää takin päälläkin, mutta yritän nyt kuitenkin hillitä itseni.

   Poista