maanantai 9. helmikuuta 2015

Turkisliivi vielä kerran

Tammikuussa kerroin tässä jutussa kuinka muokkasin turkis-/neuletakista karvaliivin poistamalla hihat. Tässä vielä tammikuun loppupuolella otettuja kuvia, joissa liivi on ylläni kauppareissulle lähtiessä. Farkkujen ja pooloneuleen kanssa kokonaisuus oli mukava ja helppo.
Vaikka tykkään liivistä tosi paljon, kovin montaa kertaa en ole vielä ehtinyt sitä käyttää. Toisaalta, vaikka tälle viikolle on luvattu lämpöasteita, tuskinpa kevät vielä niin voimalla puskee, etteikö liivin käyttöön tulisi vielä monia mahdollisuuksia.

Tyttöjen ollessa pieniä ompelin aika paljon vaatteita lähinnä heille, mutta jonkin verran myös itselleni. Vuosikausiin en ole kuitenkaan ommellut tai tehnyt vaatteisiin isompia korjauksia tai muutoksia. Liivin muokkaus sujui paljon näppärämmin ja nopeammin, mitä olin kuvitellut ja sen myötä vaatteiden tuunaus on alkanut hieman kiinnostaa. Otatteko te vanhoja vaatteitanne uudelleen käyttöön uudistamalla ja modernisoimalla niitä?

Ihanaista viikon alkua!


7 kommenttia:

 1. Varmasti on vielä liiville käyttöä , plussa-asteista huolimatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän ennen oikean kevään tuloa vielä jokunen pakkaspäiväkin mahdu mukaan.

   Poista
 2. Tää on vaan niin ihana liivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, vielä kun olisi pikkuisen suurempaa kokoa (hiha-aukot varsinkin), jotta sitä voisi käyttää myös takin päällä, niin se olisi täydellinen.

   Poista
 3. todella kiva liivi // olen varmasti kommentoin aikaisemminkin :)
  mutta hyvä kun otit hihat pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ne pussihihat oli hölmön näköiset ja muutenkin karvaliivi on monikäyttöisempi kuin karva-neuletakki.

   Poista
 4. Juurikin tänään hipelsin alerekistä Vilan turkisliiviä, mutta jätin vielä kauppaan.. Tiedä jos vielä innostun hakemaan. :)

  VastaaPoista