keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Kukkakuosissa, Viikko värikkäämmin 6/7
Tämän päivän asu ei ollut varsinaisesti niin värikäs, mutta olipahan ainakin kuviollinen. Harmaaseen hameeseen yhdistin sifonkisen, kukkakuvioisen kauluspaidan. Paita on niin ohut, että sen alle puen yleensä hihattoman topin tai t-paidan, jonka väri on lähes poikkeuksetta musta. Paidassa on mustien ja harmaiden kuvioiden lisäksi ripaus vaaleanpunaista ja nyt keksin kokeilla paitiksen alle mustan sijasta pinkkiä paitaa. Vaikutelma olikin aivan toinen, vasemmassa kuvassa alla on musta paita, oikean puoleisessa pinkki.


Enpä ollut aikaisemmin tullut ajatelleeksi, kuinka paljon "aluspaita" kuultaa läpi ja kuinka suuren muutoksen sillä saa aikaan.
Pelkällä kauluspaidalla en yleensä tarkene, vaan mukana on aina varmuuden vuoksi neule, jakku tai shaali. Tänään valinta kallistui villakangasjakkuun.


Koruissa oli hopean lisäksi hennon vaaleanpunaisia lasihelmiä.Kivaa keskiviikkoa!


6 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäästi on viikkosi edennyt // en ole ehtinyt kommentoimaan mutta
  kivoja asukokonaisuuksia sinulla on ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värimaailma oli vähän jämähtänyt näin talvikaudella, joten jospa tämän kokeilun jälkeen normaalistikin pukeutuisi hippusen useammin väreihin.

   Poista
 2. Pehmeät värit tekevät kuviollisestakin puserosta hillityn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle sopii juuri tällainen vähän hillitympi kuosi, vaikka tykkään kovasti värikkäämmistä muiden päällä.

   Poista
 3. Olen joskus aiemminkin sanonut, mutta musta tuntuu, että sä peittoat vaatteiden määrällä mut mennen tullen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinkahan mahtaa olla, kyllä taidat voiton viedä :). Mä olen aikamoinen hamsteri ja kun asumme kahdestaan isossa asunnossa ja kaappitilaa on runsaasti, vaatteita tulee jemmattua. Pitäisi ryhdistäytyä ja laittaa kiertoon.

   Poista