torstai 5. helmikuuta 2015

Mintunvihreä torstai, Viikko värikkäämmin 7/7Viikko värikkäämmin -teeman viimeinen päivä oli tänään ja mustan asun tehosteena oli mintunvihreää. Värivalinta oli itselleni hieman erikoinen paristakin syystä: Ensinnäkin miellän jostain syystä mintunvihreän totaaliseksi kesäväriksi ja toiseksi, en hirvittävästi pidä vihreästä eikä vaatekaapissani ole minttua lukuun ottamatta yhtäkään vihreää vaatetta. Joskus nuorempana käytin silloin tällöin lähinnä kirkkaan vihreitä vaatteita, mutta vuosikausiin en ole ostanut mitään kyseisessä värissä. Nyt päätin kokeilla, miten päivä sujuu mintunvihreässä. Pitääkin heti todeta, että eipä väri yhtään sen ihmeellisemmältä tai omituisemmalta tuntunut päällä kuin mikä tahansa muu kirkas väri, joten hyvin sitä voisin käyttää milloin tahansa.

Neuletakin innostuin ostamaan viime keväänä Kanarialta. Lämmin sää ja aurinko herättivät kiinnostuksen kirkkaisiin väreihin ja eräällä ostosreissulla mukaan tarttui tämän neuleen lisäksi lauantain kuvissa näkynyt neulepusero, jossa on vaalean liilaa. Ostin myös täysin neuleen värisen huivin, mutta astetta vaaleampi huivi tuntui tänään kivemmalta.
Koska käytän mintunvihreää aika harvoin, ei tuon värisiä korujakaan minulla juurikaan ole. Ranteeseen ja korviin löytyi kuitenkin asuun sopivat helmikorut.Niin se viikko hurahti nopeasti ja vaatekaapin sisältöä tuli katsottua aivan eri silmin. Vaikka teema ei ollut tämän erikoisempi, oli kokemus silti mielenkiintoinen. Viikon aikana heränneistä huomioista ja fiiliksistä lisää myöhemmin.

Tajusin tänään kotiin tullessa viiden maissa, että ei ollutkaan pilkkopimeää, jee! Huomenna olen kotona hieman aikaisemmin, saisikohan asukuvat otettua ulkona.

Ihanaa torstai-iltaa!10 kommenttia:

 1. Vitsi kun sopii mainiosti sinulle tuo väri, kasvot oikein hehkuu. <3 Tyylikäs olet taas kuin mikä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkaat värit sekä tummina että vaaleina on mun juttu. Murrettujakin käytän joskus, vaikka ne eivät sovikaan omiin väreihini.

   Poista
 2. Vau mikä väri...noi sun sisustuselementtien värit on kivoja, kun toistaa sun asujen värejä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin teemaviikon innoittamana keksin laittaa ton vikan kuvan sävyyn sopivaksi.

   Poista
 3. Ihanan keväinen asu! Väri sopii sulle hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mintunvihreä on ihanan raikas väri, se sopii yllävän monille.

   Poista
 4. Onpas kivan keväinen väri. Bestsellerin showroomilla oli jonkin verran mintun vihreää, siis ihan muodikaskin vielä ;)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupoissa en ole vielä minttua nähnyt, saa nähdä, tuleeko sitä yleisemminkin.

   Poista
 5. Kauniilta näyttää mintunvihreä mustan kanssa. Kiva kokonaisuus, tykkään :)

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kivan näköinen, vaikka ei olekaan normaalityyliäni. Musta tasoittaa kuitenkin yleiskuvaa.

   Poista