tiistai 10. helmikuuta 2015

Beige innostaa
Beige on huomaamatta hiipinyt mieleni sopukoihin yhä tiukemmin ja huomaan entistä useammin niin pukeutuvani kuin katselevanikin kaupoissa beigen värisiä vaatteita. Olenhan toki talven mittaan käyttänyt paljonkin tuota väriä, mutta aika usein yhdistettynä mustaan, tumman harmaaseen, siniseen tai ruskeaan. Tässä kollaasissa parin kuukauden ajalta muutama otos asuista, joissa mukana joko beige muodossa tai toisessa.


Beige, vai pitäisikö trendikkäämmin sanoa nude, on oikeastaan todella kiva väri. Valkoista pehmeämpänä sävynä se on armollisempi kasvoille ja sopii useimmille huomattavasti paremmin kuin puhtaan kirkas valkoinen. Lisäksi väri sopii hienosti yhdistettäväksi lähes minkä tahansa muun värin kanssa.


Parisen viikkoa sitten ylläni oli farkkujen lisäksi viininpunainen neule ja kaulaan kiedoin burgundin värisistä huiveistani eniten käyttämäni, jossa oli samaa beigen sävyä kuin takissani. Totesin, että värithän muodostavat kauniin yhdistelmän. Itse asiassa, kun neuleen alla oli valkoinen kauluspaita, tykkäsin enemmän nuden ja viininpunaisen yhdistelmästä kuin valkoisen ja viininpunaisen.
Nämä takkikuvat sattuivat silmiini sunnuntaina ja väriyhdistelmän innoittamana etsin eilen aamulla päälleni koko asun nuden ja burgundin sävyissä. En vielä ehtinyt käydä läpi eilisiä otoksia, joten julkaisen asusta kuvia myöhemmin tällä viikolla.

Seuraavaksi tekee mieli kokeilla keväistä kokonaisuutta yhdistämällä beige vaaleanpunaiseen tai -siniseen varsinkin, jos sää on näin ihanan aurinkoinen kuten tänään.

Mitä mieltä olette beigestä; tykkäättekö vai onko tylsä?

Keväistä tiistai-iltaa!
9 kommenttia:

 1. Belladonna, kivoja asuja ja samaa mieltä beigestä/nudesta on monen värin kaveriksi.

  Aurinkoista viikkoa. <3

  VastaaPoista
 2. Jotenkin beige on sun värisi ja myös noi ruskean sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beige on hyvä varsinkin, jos yhdistän siihen jotain muuta väriä.

   Poista
 3. Beige/ nude on ihana väri ja todella helppo yhdisteltävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on tullut oikein into kokeilla sitä eri värivariaatioin.

   Poista
 4. Nude tai beige näyttää ihan hyvältä muiden päällä, mutta itselleni se ei sovi vaan näytän siinä valjulta ja nuutuneelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, ettei kaikki värit sovi kaikille. Mullakin "sopiminen" on kiinni myös beigen sävystä, esim. keltaiseen taittuva ei käy alkuunkaan.

   Poista
 5. Ei se tylsä ole, mutta se ei meinaa sopia mulle millään. Vie värin kasvoilta. Pitäisin nimittäin mielelläni sitä, mutta ihan albiinolta ei halua näyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että ei kannattaisi käyttää väriä, joka ei sovi kasvoihin. Tai ainakin pitäisi olla omiin väreihin sopiva huivi tms., joka tasoittaa yleisvaikutelman.

   Poista