maanantai 23. helmikuuta 2015

Vaaleanpunaista ja beigeä

Ohessa vielä kuvia viikon takaisesta asusta, joka vilahtikin jo eilisessä koosteessa.

Parisen viikkoa sitten, kun asussani oli beigeä ja burgundia, haikailin beigen ja vaaleanpunaisen yhdistelmän perään. Viime viikolla toteutin sitten ajatuksen ja kaivoin vaalean kellohelmaisen hameen seuraksi vaaleanpunaisen kauluspaidan. 
 
Kokeilin hameen kanssa ensin neuletakkia, mutta lähes polviin saakka ulottuvana se oli malliltaan liian pitkä eikä näyttänyt ollenkaan hyvältä tämän tyyppisen hameen kanssa. Niinpä sitten vaihdoinkin neuleen jakkuun, joka on pienen pystykauluksen ja farkkukankaan tyyppisen tekstiilin johdosta lähes yhtä rennon oloinen.


Kevään tulo alkaa selkeästi vaikuttaa pukeutumiseeni ja yhä useammin tekee mieli etsiä ylle vaaleita sävyjä. Tällä viikolla täytyykin alkaa siirtää kaapeista kaikista paksuimpia ja talvisimpia vaatteita syrjään ja tehdä tilaa kevyemmille asusteille. Oletteko te jo siirtyneet keväisempiin asuihin?

Pirteää viikkoa!


12 kommenttia:

 1. Kaunis vaalaeanpunaisen sävy - ja sopii sinulle!
  Eipä ole täällä vielä keväisiä vaatteita kaiveltu - tosin sitä mustaa ja harmaata niistäkin löytyy, joten ero nykyisiin ei kovin kummoinen ole;)
  Kivaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaa ja harmaata löytyy meikäläisenkin kesävaatteista. Nyt tosiaan on ollut joku tällainen into pukeutua myös vaaleampiin sävyihin. Vastapainoksi tämä viikko taas alkanut aika tummissa merkeissä.

   Poista
 2. Ihana keväinen asu! Beigen ja vaaleanpunaisen liitto toimii aina. Sinulle sopii niin hyvin tuollainen kellohelmainen hame.

  Itsekin haikailen jo kevyempien vaatteiden pariin. Vietimme viime viikon Teneriffalla, ai että oli kiva kulkea balleriinoissa ja mekkosissa. Oi tule kesä
  jo tänne kotosuomeenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli varmaan ihana viettää viikko kesäisen lämpimässä. Kyllä se kesä vielä meillekin koittaa.

   Poista
 3. Ihania vaaleita sävyjä ja suloisen hento vaaleanpunainen ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin tuosta paidan sävystä, vaalea muttei liian pliisu.

   Poista
 4. beige ja vaaleanpunainen sopivat aina hyvin yhteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin nyt yhdistelmä tuntuu erityisen kivalta, kun sitä ei ole käyttänyt pitkään aikaan.

   Poista
 5. Oi miten ihana asu ja tuo jo keväistä tunnetta. <3 Hirmu hyvin sopii sinulle.<3 Ihanaista keskiviikkoa ihanainen Belladonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin keväinen, vaikka tosin itse väillä mietin, miksei vastaavaa tule käytettyä talvella.

   Poista