sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Lauantain rento asu

Asukuvat ovat eiliseltä päivältä, jolloin muun tohinan lisäksi käväisimme kaupungilla syömässä. Koska jo kotoa lähtiessä tiesimme, että hienon fine dining ravintolan sijaan menemme rennompaan paikkaan, asukin saattoi olla arkipäiväinen.

Viikko värikkäämmin teemaviikko oli oikein hyvä kokemus. Olen potenut jonkinmoista asutylsyyttä koko tammikuun, enkä ole oikein jaksanut inspiroitua vaatteista saatika väreistä. Joskus olen innostunut pukeutumaan viininpunaiseen tai esim. punaiseen toppaliiviin, mutta muuten asut ovat olleet aika yksitoikkoisia ainakin väritykseltään. Jopa usein käyttämäni vaaleansiniset ja -punaiset paidat ovat roikkuneet käyttämättöminä ja olen jämähtänyt "piristämään" asuja valkoisin ja beigen sävyisin paidoin ja neulein.

Teemaviikko toimi hyvänä herättäjänä ja sen aikana omaa vaatekaappia tuli katseltua uusin silmin eri näkökulmasta ja sain tuoreita ideoita niin värien käyttöön kuin asuyhdistelmiinkin. Sain mm. kipinän mekkojen käyttöön ja tulenkin varmasti aiempaa useammin vetäisemään jonkin mekoista päälleni ja kokeilemaan niitä erilaisten neule- tai jakkuvaihtoehtojen kanssa.

Sen verran olen kuitenkin väritön tyyppi, että tarvitsen pukeutumisessa harmaita, kokomustia ja muita neutraaleja vaatepäiviä. Ne ovat minulle tuttuja ja helppoja valintoja aamukiireessä, yleensä kun en illalla mieti seuraavan päivän vaatteita valmiiksi. Teemaviikon aikana oli pakko edes alustavasti suunnitella jo etukäteen, mitä päälleen laittaa ja muutaman kerran kävi niin, että aamulla ei sitten innostanutkaan illalla mietitty kokonaisuus.

Teemaviikon ja varsinkin torstain kirkkaan asun jälkeen oli siis mukava pukeutua värittömämmin. Perjantaina asu oli mustavalkoinen ja eilen ainoana värinä toimi farkkutakki. Kokomusta veti puoleensa ja mallailin päälleni ensin mustaa farkkutakkia. Olisikohan teemaviikolla kuitenkin ollut osuutta asiaan, kun lopulta päädyin kuluneen siniseen vaihtoehtoon.

Korutkin ovat viikon aikana olleet värillisiä helmi- tai kivikoruja ja eilen halusin myös korujen suhteen pitäytyä yksinkertaisella linjalla. Koruissa oli rengasteema niin korviksissa, rannekoruissa  kuin choker-kaulakorussakin.
Perjantaina sain kahvilla piipahtaneelta ystävältä kimpun ihastuttavia ruusuja, tässä yksi niistä.

Mukavaa iltaa jokaiselle!


15 kommenttia:

 1. Aina ei jaksa miettiä vaatteita, sitä se pitkä talvikin teettää. Mahtava rento asu, on jopa hieman rockia. <3 Sydämellistä sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 2. Mahtava asu ja tosi kivasti sopii vaalea farkkutakki muuten tummaan asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa ilmeisesti kevättä olla mielessä, kun ekaa kertaa tänä talvena käytin farkkutakkia.

   Poista
 3. Kiva kokonaisuus <3 // farkkutakki on ikuinen klasikko, täytyypä penkoa vähän varastoja ja etsiä kanssa minun oma farkkutakkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa Saralle kommentoin, farkkutakin käyttö taitaa meikäläisellä ennakoida kevään saapumista. Näin kävi viime vuonnakin eli samoihin aikoihin aloin käyttää farkkutakkia.

   Poista
 4. Niin on ollut matalalentoa vaatteiden suhteen täälläkin , kiva kun laittelit piristyskuvia väriviikolla ! Kivaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriviikko oli hauska kokeilu,ja sillä sai itseensä vähän potkua. Kannattaa kokeilla.

   Poista
 5. Ihanan cool asu. Farkkutakki sopii sulle ja tästä tulee niin rento fiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkutakit on rentoja ja mukavia ja sulla vielä on se ihana pitsisomisteinen. Sellaisen minäkin haluaisin.

   Poista
 6. Kiva farkkutakki - ja sopii hienosti tuohon tummaan kokonaisuuteen! Täytyypä keväämmällä kaivaa jostain omakin farkkutakkini;)
  Valoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli kiva laittaa mustan farkkutakin sijaan sininen, kokonaisuus ei ollut siten niin synkkä.

   Poista
 7. Taustan lumesta huolimatta farkkutakki viestii alkavasta keväästä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa niin olla, että raidat ja farkkutakki enteilevät kevään tuloa.

   Poista
 8. Kiva kokonaisuus. Farkkutakki toimii hyvin, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkutakki luo aina rennon fiiliksen kokonaisuuteen.

   Poista