tiistai 3. helmikuuta 2015

Tiistaina turkoosia, Viikko värikkäämmin 5/7

Fiilispukeutujana tänään iski hameolo ja sen mukaisesti piti sitten valita päivän asu. Viime aikoina olen kyseisen tuntemuksen vallitessa käyttänyt useimmiten harmaata tai mustaa puolihametta, mutta nyt teki mieli etsiä ylle mekko. Mustat ja tummat mekot houkuttivat, mutta väriteeman mukaisesti päädyin lopulta trikooleninkiin, jossa on turkoosia piristeenä.


Tätä mekkoa olen enimmäkseen käyttänyt keväällä tai kesällä, johtuen varmaan puolipitkistä, kyynärtaipeen yläpuolelle ulottuvista hihoista. Paksun neuletakin kanssa se osoittautui kuitenkin aivan käyttökelpoiseksi myös näin talvisaikaan. Lisäksi laitoin mekon alle topin, joten kaula-aukkokaan ei tuntunut liian avaralta. Kokeilin mekkoa myös jakun kanssa ja sekin oli ihan toimiva yhdistelmä. Neule oli kuitenkin tänään rennompi ja lämpimämpi vaihtoehto.


Olen tehnyt parikin erilaista korusettiä turkoosi-kivistä. Niistä tämä sopi värisävyltään ja kaulakorun malliltaan paremmin mekon seuraksi.


Huh-huh, vielä pitäisi parina päivänä keksiä muuta kuin valkoista, beigeä tai mustaa, harmaata tms. tummasävyistä asuksi. Vaikka asut eivät ole olleetkaan mitään yltiöpäisen värikkäitä, niin kyllä jo kaipaan päälle jotain "väritöntä".

Pirteää tiistaita!10 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja korut, nyt ollaan meikäläisen lemmpivärien äärellä. Sulle istuu niin mekko kuin housutkin. <3

  Ihanaista iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Turkoosi ja mekko - molemmista tykkään, mutta käytän aivan liian harvoin ja ihmettelen itsekin että miksi.

   Poista
 2. Turkoosi on kaunis väri , mekkosi kiva piristys ❤️ Korut ovat oikein kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin tulee käytettyä turkoosi näin talvella, joten tuntuukin piristivältä tummien asujen jälkeen.

   Poista
 3. Ihanan värinen mekko ja hyvän mallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekon yläosan kietaisumalli sekä vyörärön leikkaus on armelias vartalolle, ei vain ihan näy kuvissa. Täytyy seuraavan kerran ottaa kuva lähempää.

   Poista
 4. Ihana kietaisumekko. Kiva sarja tämä "viikkoa värikkäämmin" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekossa on mukava valekietaisumalli eli yläosa näyttää kietaisulta, mutta ei sitten sitä olekaan. Malli on päällä joka tapauksessa aika hyvä.

   Poista
 5. Turkoosit korut korostavat mekon väriä kivasti :-)

  VastaaPoista
 6. Mekon kuviot ovat hieman hailakammat kuin koruissa, mutta se on vaan ihan hyvä juttu.

  VastaaPoista