perjantai 13. helmikuuta 2015

Casual Friday

Viikko on hurahtanut vauhdilla ja enemmän tai vähemmän kiirettä on pitänyt koko ajan. Keskiviikko katkaisi mukavasti arjen tohinat, sillä tuolloin vietin kaupunkipäivää ystäväni kanssa. Meillä on nimittäin ollut pari kertaa mahdollisuus järjestää työ- ym. asiat niin, että olemme voineet viettää keskellä viikkoa yhteistä shoppailuaikaa. Marraskuussa kävimme päiväreissulla Tallinnassa, josta kerroin tässä jutussa. Tuolloin suunnittelimme uutta käyntiä tammikuulle, mutta erinäisten asioiden vuoksi se ei sitten toteutunutkaan. Sen sijaan vietimme keskiviikkona Helsinki-päivää ja kiertelimme kaupoissa katsastamassa kevätuutuuksia ja päivän päätteeksi kävimme syömässä. Fiilistä piristää kummasti tuollainen arkirutiineista poikkeava päivä. 

Shoppailua ajatellen mitään uutta en oikeastaan tarvinnut, vaikka mieli tekisi kyllä uusia siistejä "toimisto"farkkuja. Tummahkoja joko suoralla lahkeella tai bootcut -mallisena katselin sillä silmällä, mutta en sitten kuitenkaan edes sovittanut yksiäkään. Tulipahan aloitettua tarjonnan kartoitus ja ainahan sitä on kiva katsella muutenkin uutuuksia. Pari puseroa ostin, ne näkyvät varmasti kuvissa jossain vaiheessa.


Tämän päivän asu oli casual friday'n rento eli sinisten housujen, valkoisen paidan, pitkän tummansinisen neuletakin sekä hapsuhuivin yhdistelmä. Kokonaisuus, jonka tyyppisessä viihdyn erinomaisesti. 
 


Olipa kiva, kun neljän maissa oli sen verran valoisaa, että kuvien ottaminen onnistui ulkona.
Kotiin ajaessa satoi ihan kunnolla, mutta sadekin taukosi juuri sopivasti.

Upeaa viikonloppua ja ystävänpäivän odottelua!

4 kommenttia:

 1. Tyylikäs kokonaisuus! Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kokonaisuus ja mikä ihastuttava huivi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, huivi on jäänyt unholaan, mutta nyt tuntui taas istuvan asuun paremmin kuin muut sinisävyiset.

   Poista