keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Farkut ja valkoinen kauluspaitaValkoinen kauluspaita ja farkut - siinä yhdistelmä, joka kuuluu oman tyylini klassikoihin ja josta jaksan innostua vuodesta toiseen. Itse asiassa voisin melkeinpä puhua ikiklassikosta, sillä olen käyttänyt tuota yhdistelmää teini-ikäisestä lähtien mitä moninaisimmissa tilanteissa. Valkoisen silkkipaidan ja tummien siistien farkkujen kombo korkkareiden ja sopivien korujen kanssa sopii lukuisiin tilaisuuksiin. Toisaalta en ole vielä koskaan tuntenut itseäni ylipukeutuneeksi vapaa-ajalla, kun yllä on ollut arkisempi versio paitisesta yhdistettynä vaikkapa risafarkkuihin. Muoti toki vaikuttaa farkkujen ja paidan malleihin, mutta perusta pysyy samana. 

Perjantaina oli jälleen farkut + paita -päivä ja harmaan tuhruisen päivän piristykseksi valitsin paidoistani päälle blingi-version eli paitiksen, jonka kaulus on strassein koristeltu.
Kuvat halusin ehdottomasti ottaa ulkona, vaikka kuvaaminen olikin haasteellista, kun tuuli tuiversi hiuksia ja oli aika hitsin kylmä.
Koruilla jatkoin paidan kimalleteemaa, ja säihkettä löytyi niin korvista, kaulasta kuin ranteestakin.
Perjantaina muistui mieleen, kun noin 14-vuotiaana intouduin käyttämään -60-luvun miesten valkoisia nailonpaitoja, joita löytyi isäni kätköistä. Innostukseni kauluspaitoihin jatkui tuonkin villityksen jälkeen. Muisteloiden merkeissä kaivoin viikonloppuna esiin vanhan albumin, josta löytyi kuvia meikäläisestä -70-luvun loppupuolelta. Mitäpä muuta ylläni oli niissä kuin bootcut farkut, farkkutakki, valkoinen kauluspaita ja valkoiset tennarit! Voi että, olisin ihan trendin huipulla noissa tamineissa tänä keväänä.

Onko teillä vaatteita tai asukokonaisuuksia, jotka ovat pysyneet suosikkeina nuoruusvuosista lähtien?

Loistavaa loppuviikkoa!
13 kommenttia:

 1. No ei nyt ehkä teinivuosista ole mitään sellaista matkaan jäänyt. Mutta valkoinen paitapusero on aina tyylikäs valinta. Se sopii juhlaan ja arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on näköjään tietty tyyli, joka säilyy vuosien kulumisesta huolimatta: kauluspaitojen lisäksi edelleen mm. poolot, ruutupaidat jne. ovat edelleen suosikkilistalla.

   Poista
 2. Valkoinen kauluspaita on aina tyylikäs ja asiallinen. Farkut tuovat rentoutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, näin on. Siisti olematta tönkkötärkeä.

   Poista
 3. Valkoinen paitis on vaan niin kiva. Se on niin monikäyttöinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella monikäyttöinen! Ihan must-vaate kaapissa.

   Poista
 4. Klassinen valinta , aina tyylikäs ! Olen ollut huono pitämään paitapuseroita, mutta viimeviikkoina olen ostanut kaksi ja pitänyt molempia muutamankin kerran :)

  VastaaPoista
 5. Valkoinen paitis on aina varma valinta ja upealta näyttää. <3 Aurinkoista torstaita <3

  VastaaPoista
 6. Kiva ja kaunis kokonaisuus. Klassikko ja aina tyylikäs <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosiaan takuuvarma asu, joka on niin helppo valinta, jos muuta ei keksi päälle.

   Poista
 7. Hyvältä näyttää, rento ja kuitenkin tyylikäs. Aika hauska kun mainitsit käyttäneesi isän ylisuuria valkoisia paitoja, saman trendin muistan minäkin. Serkkutytön kanssa intouduimme vielä kirjomaan paidan rinnuksiin "japanilaisia" kirjaimia 👌😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiken näköisistä jutuista sitä onkin ollut innostunut! Tuo japanilaiskirjailu kuulostaa hupaisalta idealta.

   Poista