sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Rentoa sunnuntain viettoa

Laiskan hitaan aamun - tai pikemminkin aamupäivän - jälkeen suurenmoinen auringonpaiste houkutteli ulos ja mekin vietimme pari-kolme tuntia ulkoillen. Jokapäiväisten kävelylenkkien jälkeen kaipasin vaihtelua lenkkimaisemiin, ja lähdimme muutaman kilometrin päähän Haukilahden rantaan. Kesäaikaan pyöräilemme usein merenrantaan, mutta tänään hurautimme sinne autolla. Jätimme auton parkkiin ja teimme muutaman kilometrin pituisen kävelyn pitkin Haukilahden ja Westendin rantoja.Väkeä oli liikkeellä todella paljon, eikä ihme. Pakkasta ei ollut kuin kolmisen astetta ja kun aurinko lämmitti vielä suloisesti, sää oli mitä parhain laskiaissunnuntaista nauttimiseen. 

Loppupäivä on sitten sujunut normikotiaskareiden lisäksi mm. tietokoneen ongelmaa selvittäessä. Koneelle tulleen Windows-päivityksen jälkeen fontit tai niiden ulkonäkö muuttui radikaalisti ja esim. jotkut nettisivut sekä joidenkin blogien tekstit muuttuivat todella vaikeasti luettaviksi. Emme ole vielä keksineet syytä tai korjausta asiaan, onko teillä koskaan käynyt vastaavasti?

Ehdin vielä viettää aikaa myös korujen parissa ja tein parit korvikset sekä kaulakorun, jossa yhdistin hopeaketjuun pieniä helmiä. Puuhiksen mielestä pienet helmet näyttivät ihan kaviaarilta, joten nimesin ketjun sen mukaisesti Kaviaariksi. Kevyt kaulakoru tuntuu vaihteeksi kivalta ja ajattelin tehdä vielä ranneketjun ja korvikset samaan sarjaan.
Miten teidän laskiaissunnuntai on sujunut?


6 kommenttia:

 1. Voikun ihania kuvia :) ja todella kivan korin olet taas tehnyt!

  Oikein kivaa tulevaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri on vain niin lumoava. Kivaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Merenranta on kaunista niin kesällä kuin talvellakin. Tänne Hämeeseen ajauduttuani kaipaan merta, sillä järvien rannat eivät vaan ole yhtään sama asia.

  Henkäyksen keveä kaviaari-koru :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merenrantaa kaipaan minäkin edelleen, vaikka olen asunut usean vuoden ajan vain muutaman kilometrin päässä.

   Poista
 3. Hei minä huristan noista maisemista töihin joka päivä! Vielä kun ehtisi kesken työpäivän rantsuun vaan kesällä sitten taas kun on valoisampaa töiden jälkeen, viiden jälkeen oli jo aikas hämärää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuin alueella lähes 20 vuotta, ja vaikka nyt olen ollut pois useamman vuoden ajan, kaipaan vieläkin kävelyitä rannoilla. Onneksi asun sen verran lähellä, että pääsen helposti vielä maisemiin.

   Poista