sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Lisää ihonhoitotuotteitaLokakuun alkupuolella kirjoittelin ihonhoitotuotteista KLIK. Mainitsinkin tuolloin, että tuotteet ovat hintatasoltaan laidasta laitaan ja monesti käytössäni voi olla samaan aikaan pari-kolmekin eri merkkistä ja hintaista kosteusvoidetta. Tässä muutama hyvin edullinen "markettituote", joita käytän parhaillaan edellisellä kerralla mainitsemieni tuotteiden ohella.

Alkusyksystä bongasin kauppakeskus Kaaren Sokoksessa poistokorin, jossa oli myynnissä Olayn tuotteita. En ole aiemmin käyttänyt niitä, mutta kämmenselkään kokeiltuna niin kosteusvoide kuin seerumikin tuntuivat miellyttäviltä ja päädyin lopulta ostamaan Olay Regenerist 3-point Super Serumin. Seerumi on osoittautunut erittäin hyväksi niin päivä- kuin yövoiteenkin alla. Se imeytyy nopeasti ja jättää ihon miellyttävän napakan tuntuiseksi. Kannattaa kokeilla..
Satuitteko huomaamaan, kun syyskuussa kerrottiin useammassakin lehdessä, miten tanskalaisen kuluttajalehden tekemissä ryppyvoidetesteissä halpistuotteet peittosivat kalliimmat voiteet? Testissä pärjäsivät Lidlin Cien Anti-Wrinkle Day Cream Q10 sekä Eucerin Anti-Age Hydaluron-Filler ja parhaiten ihoa kosteuttivat Cien ja Nivea. Uutinen levisi somessa kulovalkean tavoin ja Talouselämässä sekä Markkinointi ja Mainontalehdessä uutisoitiin, miten Lidlin tuote oli tilapäisesti loppunut monesta myymälästä.

Innostun välillä some-villityksistä ja minunkin piti sitten kokeilla tuota Lidlin voidetta. Ryppyjen tasoittumiseen tai ihon kiinteytymiseen en osaa ottaa kantaa, mutta voide vaikuttaa muuten yllättävän hyvältä: kosteuttaa riittävästi, imeytyy hyvin eikä jätä ihoa tahmeaksi. Ainoa miinusmerkki on melko voimakas tuoksu, mutta sekin haihtuu iholta nopeasti.
Mulle on käynyt useammankin kerran niin, että mökille viikonlopun viettoon mennessä kosteusvoide on unohtunut kotiin. Näin kävi tänäkin vuonna, kun menimme maalle keväällä ensimmäistä kertaa talven jälkeen. Paikkakunnalla ei ole erikoisliikkeitä, joissa olisi myynnissä kosmetiikkaa eikä mieleeni tullut, että apteekista olisin saanut myös hyviä tuotteita. Ei auttanut muu kuin ostaa voiteet samalla kun teimme viikonlopun ruokaostokset.
Kaupassa oli tarjolla mm. L'Orealin tuotteita, joita olen joskus aikaisemminkin käyttänyt ja hyväksi todennut. En vaan muistanut, mikä voiteista oli iholleni sopivin eikä hyllyn reunassa ollut "ikäsuosituksia", joten nappasin sitten ostoskärryyn Age Perfect -kosteusvoiteet. Olisikohan edellisellä kerralla käytössäni ollut Revitalift, sillä nyt valinta ei ihan osunut kohdalleen ja sekä päivä- että yövoide ovat hieman liian raskaita iholleni. Jonkun verran olen kuitenkin näitä käyttänyt, mutta ehkäpä kovalla pakkasella, jolloin ihoni kuivuu entistä enemmän, voiteet voisivat olla sopivampia.Lopuksi vielä pari edullista silmänympärysvoidetta, jotka olen myös ostanut luettuani hyviä arvosteluja eli Nivean hajusteeton Q10plus Anti-Wrinkle Eye Care ja herkän ihon Cien Eye Contour Cream. Molemmat voiteet olivat mökkikäytössäni ja ne osoittautuivat ainakin kesäaikaan hyviksi. Ne kosteuttavat silmänympärysihon kivasti, imeytyvät nopeasti eivätkä ärsytä. Nivea on näistä hieman kevyempi koostumukseltaan, joten talvikäytössä se ei riitä kosteuttamaan riittävästi minun ihoani.


Onko mikään yllä mainituista tuotteista teille tuttu? Oletteko löytäneet muita hyviä, mutta edullisia tuotteita?

Tunnelmallista sunnuntain jatkoa!
4 kommenttia:

 1. Nivea ja Q10 on ihan mielettömän hyvä. Mä vannon sen nimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole kokeillut esim. kosteusvoiteita, mutta täytyy joku kerta testata.

   Poista
 2. Nivean Q10plus silmänympärysvoidetta minulla on joskus ollut käytössä. En muista siitä mitään erityistä, mutta ainakaan en ole toiste sitä ostanut. Tuo Olay Regenerist 3-point Super Serum kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olay osoittautui ihan käyttökelpoiseksi seerumiksi, eikä ole hinnalla pilattu.

   Poista