maanantai 10. marraskuuta 2014

Ruskeissa tunnelmissaViime viikko hurahti kiireisissä merkeissä ja lähes sama tahti jatkui viikonlopun ajan, ei tosin koneen ääressä istuen vaan muissa sovituissa menoissa. Perjantaina tapasin pari hyvää ystävää ja vaikka rankan viikon jälkeen lähdin kotiin ajoissa, ehdimme mainiosti päivittää kunkin kuulumiset ajan tasalle. 
Lauantaina olin jälleen kaupungilla, sillä kävimme viettämässä jo ennakkoon isänpäivää päivällisen merkeissä Puuhiksen poikien kanssa.
 
Viikon kiireet ilmeisesti vaikuttivat ajatuksen juoksuun: Olisi ollut vaihteeksi jotain siistimpää päällä, mutta tajusin vasta jälkikäteen, että sekä perjantaina että lauantaina asukuvat jäivät ottamatta.

Pitääpä sitten tyytyä jälleen viime viikolla otettuihin kuviin. Käytin parina-kolmena päivänä ruskeasävyisiä vaatteita ja tämä kokonaisuus oli yksi niistä. Sateista säästä huolimatta lämpötila oli sen verran korkealla, että päätin pukeutua lyhyeen nahkatakkiin. Vaikka liikuin autolla, takin ohut vuori hieman arvelutti, joten lisäsin takin päälle vielä villaisen viitan. Ruskeat nilkkurit ostin samaan aikaan kuin muutaman kerran kuvissakin esiintyneet harmaat. Kumipohjan ansiosta sopivat hyvin kosteallakin säällä pidettäviksi.

Hyvää alkanutta viikkoa!


5 kommenttia:

 1. Kivasti sopii maanläheiset värit farkkujen kanssa ja viitta on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummansininen ja ruskea on ihan kiva ja klassinen yhdistelmä.

   Poista
 2. Ruskea on myös sun värisi. Sulle sopii monet värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tykkään käyttää ruskean eri sävyjä vaaleasta tummaan.

   Poista
 3. Kaunis kokonaisuus, tuo viitta/poncho on kyllä todella kaunis ja sopii sulle mahtavan hyvin!

  VastaaPoista