perjantai 14. marraskuuta 2014

Harmaan eri sävyillä viikonloppuun

Tämän päivän asu koostui harmaan eri sävyistä ja käytin piiiiitkästä aikaa päivällä jakkua, olkoon vaikka näin perjantain ja valmennuksen päättymisen kunniaksi. Kokonaisuus pysyi kuitenkin mukavan rentona, kun yhdistin tummanharmaaseen jakkuun mukavat joustavat vaaleanharmaat housut ja t-paidan sekä matalat nilkkurit.


Huivin ostin jostain ketjuliikkeestä tänä syksynä. Mielestäni se näytti niin hauskalta höyhen-/sulkakuvioineen ja pariin kulmaan liitettyine irtosulkineen. Käytännössä sulat eivät kuitenkaan osoittautuneet kovinkaan käytännöllisiksi; ne ovat helposti vähän tiellä ja muutama irtosikin aika pian. Olen kuitenkin antanut niiden vielä "roikkua mukana" toistaiseksi.


Tänään on tiedossa rauhallinen koti-ilta ja huomisaamuna lähtö Tampereelle Kädentaitomessuille. Onko teistä kukaan Maijun lisäksi tulossa sinne?

Loistavaa viikonloppua!5 kommenttia:

 1. Hienoja harmaan sävyjä - ja tuo huivi on kiva.
  Kivaa Tampereen messumatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa sopi jotenkin päivän - ja marraskuun - sävyihin. Kiitoksia messutoivotuksista, yritän nauttia täysin siemauksin.

   Poista
 2. Sinä saat harmaankin näyttämään hyvin värikkäältä. Niin ja mä en sitten tulekaan messuille. Mulle kävi niin, että kustantajan yhteydenotto vähän muutti suunnitelmia... eli pitää pistää vauhtia kirjaprojektiin.... Teen siis kaksi päivää kirjatöitä, kun alunperin piti tehdä vain yksi. Mutta hyvän asian puolesta siis jään kotiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu, olisi ollut kiva treffata. Tällaisille suunnitelman muutoksille ei aina voi mitään. Multakin on jäänyt väliin kaikki edelliset messut, vaikka niin etukäteen olin niille osallistumassa. Hyviä ahkerointeja kirjaprojektin parissa. Innolla odotan lopputulosta!

   Poista
 3. Harmaa on tämän syksyn lempivärini, joten pidän kovasti asukokonaisuudestasi. Sulat huivin kulmiin onkin kiva idea, jolla voisi piristää jotain vanhaakin huivia :-)

  VastaaPoista