tiistai 4. marraskuuta 2014

Harmaata neuleessa ja nilkkureissaAsukuvat ovat toissa viikolta, mutta eipä kai se haittaa. Farkut ja neule -linja jatkuu edelleen, joten kuvat voisivat aivan hyvin olla otettu ihan mikä päivä tahansa.

Pari viikkoa sitten asu oli hyvin saman tyyppinen kuin edellispäivänä oli ollut, josta kuvia täällä. Samojen farkkujen ja paitiksen seuraksi lisäväri vaihtui sinisestä harmaaseen ja neuletakki ohuesta paksumpaan. Kurssineukkari oli tuolla viikolla tosi kylmä, joten paksu neule oli todella tarpeen.
Harmaat nilkkurit olivat näissä kuvissa ensimmäistä kertaa käytössä. Sen jälkeen olenkin ehtinyt pitää niitä jo moneen otteeseen ja edelleen olen oikein iloinen, että satuin bongaamaan ne puolivahingossa kaupan hyllystä.


Huomiseksi on ennustettu parempaa säätä, joten toivottavasti valoa ja kirkkautta riittäisi sen verran, että uusia asukuviakin tulisi otettua ja jospa sitä innostuisi ulkoilemaankin. Täytyy tunnustaa, että tällä säällä ei edes lenkille lähtö kiinnosta.
Onneksi lauantaina oli kaunista ja saimme vihdoinkin laitettua pienen terassimme talvikuntoon ja siivottua kesäkalusteet sekä kukka- ja yrttiruukut talteen.

Etupihan suuriin ruukkuihin laitoin viime vuonna ensimmäistä kertaa todellisia luomukasveja: toin mökiltä muutaman pienen kuusen taimen sekä kanervaa, jäkälää ja sammalta. Nyt päätin soveltaa samaa käytäntöä ja istutin ruukkuihin jo kuuset ja niiden seuraksi kesäkukkaruukuista jääneet hopealehdet. Vielä kun saisi niihin kanervaa tai callunaa, niin talvi-istutukset olisivat valmiit.

Tässä kuva viime vuotisista istutuksista, uusista kuva sitten joskus myöhemmin.
Ihanaa Downton Abbey -iltaa!3 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset nilkkurit ja ihana neuletakki, joka sopii niihin.

  VastaaPoista
 2. Ihana neuletakki, juuri tuollaiseen tekisi nyt mieli käpertyä. :)

  Ihanaa iltaa säiden synkkyydestä huolimatta. :)

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ihana neuletakki! Ottaisin tuon omaan kappiinn ihan samantien! <3

  VastaaPoista