perjantai 7. marraskuuta 2014

Ja jälleen harmaa neuletakki


Kylläpä on ihanaa, kun on perjantai, ja takana on mielenkiintoinen, mutta todella rankka viikko. Tiukan valmennuspäivän jälkeen kirjalliset työt ovat jatkuneet kotona ja varsinkin pari viimeistä iltaa ovat kuluneet täysin tietokoneen ääressä. Kun sain kotitehtävät kirjoitettua puoli yhdentoista aikaan illalla hartiat jumissa ja silmät kirvellen, ei enää tullut mieleenkään jäädä koneen ääreen istumaan. Niinpä oman blogin päivitys samoin kuin muiden blogien lukeminenkin on ollut muutaman päivän tauolla.

Nämä asukuvat ovat keskiviikolta, jolloin nappasimme kuvat juuri ennen hämärän laskeutumista. Tuli samalla haukattua edes vähän raitista ilmaa ennen kuin jatkoin tehtävien tekemistä.

Kuten olen monesti todennut, pidän tosi paljon harmaan ja burgundin yhdistelmästä ja siihen päädyin jälleen kerran. Yhdistin viime vuonna ostamiini housuihin ohuen neuletakin, jonka epäsymmetrisestä helmasta pidän erityisesti. (Kylläpä taas värit muuttuvat kuvissa; luonnossa housujen ja huivin sävyt ovat lähes yhtenäiset.)


Nyt vauhdilla pikainen virkistäytyminen ja vaatteiden vaihto. Sen jälkeen suuntaankin kaupungille, jossa tapaan pari ihanaa ystävääni.

Oikein virkistävää viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. hyvä toimiva asukokonaisuus <3 harmaa ja burgundin väriyhdistelmä on kiva!

  kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yhdistelmä on tosiaan aika kiva ja toimiva.

   Poista
 2. Kaunis asu !
  Huh, ei ihme ettet ole jaksanut bloggailla. Itselläkin blogi on se josta joutuu luopumaan kun on oikein kiire.
  Rentoa sunnuntai-iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä enemmän oikeastaan harmittaa, kun en ole ehtinyt lukea muiden kirjoituksia. Viikko vielä tsemppiä ja sitten ehkä taas helpottaa.

   Poista