perjantai 31. lokakuuta 2014

Hame, poolo ja Seitti-koru

Olen farkkuihminen henkeen ja vereen ja jos pitäisi valita jokin vaatekappale, josta viimeisenä luopuisin, päätyisin hyvin todennäköisesti farkkuihin. Niitä on kaapissani kapeista leveämpi lahkeisiin, lyhyempää ja pidempää mallia, vaaleista tummiin ja värillisiin, on siistejä työhön sopivia ja toisaalta resufarkkuja vapaa-ajalle, osa malliltaan tiukkoja ja hyvin istuvia osa taas väljempiä. Eli vaihtoehtoja löytyy ja mahdollisuuksia erilaisiin ja -näköisiin kokonaisuuksiin on aika paljon.

Silti, käytettyäni viimeisen parin viikon aikana lähes yksinomaan farkkuja, tänään oli etsittävä päälle jotain muuta. Suorista siisteistä housuista en oikein innostunut, joten valitsin niiden sijaan mustan midi-mittaisen hameen.Jostain syystä olen kesän jälkeen innostunut käyttämään tätä kyseistä vaatetta tosi paljon ja kuvissakin se on esiintynyt monesti. Hameen pituuden ja kuminauhavyötärön johdosta hame on huoleton päällä: ei tarvitse miettiä, nouseeko helma liian ylös istuessa tms.
Koulutusneukkarimme on ollut viime päivät ihmeen lämmin, ja kun farkkujen tavoin neuleitakin on tullut käytettyä joka päivä, päätin yhdistää hameeseen vain harmaan poolon. Vilukissana nappasin mukaani varmuuden vuoksi mustan villaisen viitan, mutta enpä sitä sitten tarvinnut.Hopeisen kaulakorun tein kesällä kurssilla ollessani. Muiden korukurssilaisten mielestä siinä oli jotain goottihenkistä, itselleni mieleen tuli hämähäkin seitti. Nimesin korun Seitiksi.

Rauhoittavaa pyhäinpäivää!

8 kommenttia:

 1. Kuva tuo hame ja koru on tosi kaunis❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hame on tosi mukava päällä, siksi sitä tulee käytettyä aika usein.

   Poista
 2. Kaunis seitti! Onko koru oikeassa ranteessasi myös itse tekemäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu kyllä olen tehnyt myös rannekorut molemmissa ranteissa.

   Poista
 3. Voi upeus mikä kaulakorut! Todella kaunis <3

  VastaaPoista
 4. Upeat korut... ja hei ihanaa sä olet paljastanut kasvosi profiilikuvassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntain ratoksi piti keksiä jotain tekemistä, niin vaihdoinpa sitten kuvan.

   Poista