tiistai 25. marraskuuta 2014

Petroolinsinistä piristykseksi

Kuviolliset ja värikkäät sukkahousut! Ne näyttävät mielestäni aivan hurmaavilta - muiden jaloissa. Ihailen aina suunnattomasti niitä persoonallisia pukeutujia, jotka osaavat luoda yksinkertaiseen ja koruttomaan asuun näyttävän säväyksen sukkisten avulla. Tai muokkaavat asunsa vaikuttavaksi kokonaisuudeksi sukkahousuilla, joiden sävyn ovat napanneet vaikkapa kirjavan puseron monista väreistä. Pystyisinpä itse samaan!

Useimmiten tähän aikaan vuodesta vetäisen jalkaan paksut, peittävät mustat sukkikset, joskus poikkeuksellisesti harmaat tai tummanruskeat. Myönnän, että olen urautunut näihin hillittyihin sävyihin.
Toissa talvena innostuin kyllä ostamaan sekä viininpunaiset että siniset sukkahousut. Kovin montaa kertaa en niitä tullut käyttäneeksi, vaikka tykkäsinkin niistä. Jotenkin aamuisin on ollut liiankin helppo turvautua tuttuihin turvallisiin väreihin.

Eilen kaipasin piristystä mustavalkoiseen asuuni, ja löysin laatikosta petroolin sinisen huivin sekä saman värisen korusetin. Samaan syssyyn verhoilin sitten säärenikin värikkäämmin.Siniset sukkikset tuntuivat ihan mukavalta vaihtelulta. Jospa innostuisin useamminkin vaihtamaan iänikuiset mustat värikkäisiin, kovin kirjavat tai isokuviolliset saavat vielä toistaiseksi odottaa.

Mitä mieltä olette värikkäistä tai kuviollisista sukkahousuista? Käytättekö itse niitä vai ihailetteko vain muiden käyttäminä?10 kommenttia:

 1. Ne siniset eivät oikein kuvassa näy. Ennen käytin paljonkin erivärisiä sukkahousuja. Tapa jäi jotenkin päälle 1980-luvulta. Nyt käytän esimerkiksi kirkkaanvärisiä aika harvoin, vaikka niitä olisi komerossa monta korillista. Olisiko syynä ikäkin - 68 v. -Enpä ole vielä raskinut heittää niitä poiskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisällä otetut kuvat ovat kieltämättä vaikeita, kun värit eivät millään näy samalla tavalla kuin ulkokuvissa. Jos kirkkaista tykkäät, käytä ihmeessä! Ei kirkkaiden värien käyttö saa eikä pidä olla kiinni iästä!

   Poista
 2. Ihanat! Myönnän että löytyy petrolinväriset sukkikset, laukku ja pari huivia, kiva, kaunis ja erilainen väri. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petrooli laukku olisikin ihana. Laitapa kuviin jossain vaiheessa.

   Poista
 3. Hei Belladonna! Kivanväriset sukkikset. Minä olen niitten iänikuisten mustien sukkahousujen käyttäjä, mutta pari viikkoa sitten ostin mustavalkoiset sukkikset, kuitenkin pienikuvioiset. Yllätin itsenikin. Näyttävät ihan mukavilta kokonaan mustan asun kanssa
  Mukavaa ja värikästä :) joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoiset olisivatkin kivat, varsinkin jos kuvio olisi aika pientä. Täytyypä harkita.

   Poista
 4. Kaiken värisiä sukkiksia löytyy ja jopa käytän niitä :-)

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä: Ne ovat hiivatin hyvän näköisiä jonkun muun koivissa kuin minun! :D Joskus huomaan kaipaavani punaisia, sitten mieliteko menee ohi. Siniset on kaapissa kaksi kerta käytettynä, en usko, että oppisin punaisiinkaan kovin helposti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaiset olisivatkin sulla kivat, kun tykkäät esim. punaisista housuista.

   Poista