perjantai 30. toukokuuta 2014

Farkkua, printtiä ja nahkakoruja


Viime viikkoina on tuntunut mukavimmalta käyttää enimmäkseen joko kapeita nilkkapituisia tai hieman leveämmällä lahkeella varustettuja, mutta vaaleita tai kuluneen oloisia farkkuja. Tummat suoralahkeiset tai bootcut-versiot ovat jääneet kokonaan joko niiden tai muiden kesähousujen varjoon. Aamun harmaudessa iski kuitenkin tunne, että tänään haluan ehdottomasti pukeutua vaihteeksi tummiin perusfarkkuihin.



Valitsin päälleni tummansiniset suoralahkeiset farkut ja kylläpä ne tuntuivatkin heti niin mukavilta pitkästä aikaa pidettynä. Vaikutus oli sama kuin lasten lelujen kanssa: laitetaan osa leluista vähäksi aikaa varastoon ja ne tuntuvat kuin uusilta esiin ottaessa.

Printtipaidan seurana tummanharmaa jakku toimi jälleen myös ulkotakkina. Jalkaan sujautin matalakorkoiset avokkaat. Niissä on vain noin neljän sentin korko, joten kenkiä jaksaa hyvin pitää jalassa aamusta iltaan. Keinuminenkin onnistui erinomaisesti.






Pidän koruissa erittäin paljon hopean ja nahan yhdistelmästä. Varsinkin kesällä, kun pukeutuminen on vähän rennompaa, sopii tuo kombinaatio erityisen hyvin moneen asuun. Mustat nahkakorut ovat suosikkejani, niistä valitsin myös tämän päivän korut sekä kaulaan että ranteeseen. Korvaan piti pujottaa pienet yksinkertaiset valkokultaiset napit, mutta nepä unohtuivat kiireessä kokonaan. Eikä ole ensimmäinen kerta.



Huomenna meillä onkin sitten ohjelmassa kahdet yo-juhlat. Lahjat, kortit ja ruusut sain hommattua jo tänään, jeee! Liian usein olen metsästänyt onnittelukukkaa viime hetkellä matkalla juhlapaikalle.
Ajattelin pukeutua uuteen jumpsuitiini, jota en vielä olekaan ehtinyt käyttää. Haalarissa on lyhyet hihat, joten pitäisiköhän varmuuden vuoksi miettiä boleroa tai jotain muuta lämmintä mukaan. Täytyypä lähteä penkomaan vaatekaappia.

Juhlitaanko teillä perhe- tai lähipiirissä yo-juhlia tai muita valmistujaisia! Onnea heille kaikille saavutuksistaan,  iloisia juhlia teille kanssajuhlijoille ja muille muuten vaan viihtyisää viikonloppua! Suvivirsi raikukoon!



8 kommenttia:

  1. Ihana tuo nahkakoru ja aika hyvä katseen vangitsija. Toivotaan, että huomenna pärjäisi lyhythihaisellakin :) Meillä kakkoslapsi siirtyy alakoululaisesta yläkoululaiseksi, mutta Suvivirsi ei raikaa, sillä he valitsivat lähtölaulukseen Lohtu -biisin (sen uuden lastensairaalan hyväksi tehdyn kappaleen). Vähän erilaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä valinta suvivirren vaihtoehdoksi tuo Lohtu-biisi.

      Poista
  2. Ihana kaulakoru ja asukokonaisuus on kiva! Toivottavasti siellä on kelit juhlille suotuisat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nahkakorut on siitä mukavia, että kookkainakin ne ovat älyttömän kevyet. Kelit olivat aika hyvät, varsinkin toisissa juhlissa illan suussa.

      Poista
  3. Kaunis kaulakoru. Sulle sopii hyvin tuon malliset housut, kun sä olet tuon mallinen ;) Kiva asukokonaisuus kaiken kaikkiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! On kiva välillä vaihdella farkkumalleja, kuten värejäkin.

      Poista