keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kokovalkoisessa

Olen aina tykännyt valkoisista vaatteista, mutta varsinkin parin-kolmen viime vuoden aikana valkoisten vaatteiden käyttöni on lisääntynyt entisestään. Tosin talvella valkoiset vaatteet rajoittuvat kauluspaitoihin tai neuleisiin. Mutta mitä lähemmäksi kesä tulee, sitä enemmän tulee etsittyä valkoista ylle. Valkoisesta on tullutkin minulle kesäkauden ”musta” ja monesti saatan pukeutua koko valkoiseen asuun.

Yhdistän mielelläni asuun valkoisen eri sävyjä, esim. puhtaan valkoista ja kerman sävyjä.
Sävyvaihtelu tuo mielestäni kokonaisuuteen vaihtelevuutta ja mielenkiintoa.

Tällä kertaa asuni koostui valkoisista farkuista ja t-paidasta, joihin yhdistin luonnonvalkoisen jakun. Jakussa on pieniä ”nyppyjä” ja muutamia pikkupaljetteja, jotka tekevät pinnasta elävän. Joustavan kankaan johdosta kaulukseton jakku tuntuu enemmänkin neuletakilta kuin bleiseriltä. 


Paljetit kimaltavat heikosti valon osuessa niihin ja näyttävät korut luovat kokonaisuudesta helposti liian krumeluurin. Koruiksi valitsinkin pelkistetyt helmikorut, jotka eivät kilpaile takin kuosin kanssa.Seuraavat blogipostaukset tulevatkin sitten ihan eri tunnelmista ja maisemista, nimittäin kevään ensimmäiseltä mökkireissultamme. Joko teillä on mökki- tai veneilykausi päässyt alkuun?


6 kommenttia:

 1. Voi kun ihana kokonaisuus, tykkään! Minä pidän myös valkoisesta, koko valkoista käytän harvemmin, mutta taitaa jotain valkoista olla koko kevään ja kesän ajan yllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on niin kiva väri; toimii raikastajana monen värin/asun kanssa ja on aina tyylikäs.

   Poista
 2. Tosi kaunis jakku! Itsekin tykkään kesäisin kokovalkoisesta pukeutumisesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakku on munkin mielestä kiva ja taipuu moneen käyttöön muusta vaatetuksesta riippuen.

   Poista
 3. Ihana asu. Valkoinen sopii sulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, luonnonvalkoinen varsinkin on mun suosikki.

   Poista